Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21/44 anonim válasza:
A szexben sajnos évek óta nincs részem. A legjobb dolog? Nem feltétlen a szexet tartom annak. Többre tartok egy teljes lelki kapcsolatot, de akár említhetem a családi kapcsolatokat is.
22/44 anonim válasza:
Igen, biztos sok nő nyomkod fel magának egy fél zőldséges kertet..
23/44 anonim válasza:
Sok ilyen van, de azt egyik legjobb, hogy a szexualitás témánál maradjak, mikor felcsatolja magára, és jól megdug! Én meg az égnek álló lábaimat nézem és közben elfelejtem az összes némi sztereotípiát és csak élvezem, hogy egy belevaló nő magáévá tesz. Elég muris 😅
24/44 anonim válasza:
lehet szex nélkül élni, de minek!? F.
25/44 anonim válasza:
Ha mosolyogni, nevetni látod a gyerekedet, szeretteidet. Azon túl meg az egészség ÉS a szex :) Minek válogatni, nem ezt vagy azt kell választani hanem megélni (tenni érte) hogy meglegyen amit szeretnél :)
27/44 anonim válasza:
Hát szó se róla elég előkelő helyen szerepel :) Szex nélkül lehet létezni, de élni... hát szerintem nem igazán érdemes nélküle. A jó szex az élet egyik legjobb, legszebb örömforrása :)
28/44 anonim válasza:
Nem a szex, a szerelem!! aminek része a szex is. De ha nincs szerelem, nem érdekel a szex sem.
30/44 Senior Séf válasza:
Ha imádom a munkámat. Gondolj csak bele; életed egyharmadát a munkahelyen töltöd. Nincs annál szebb, amikor jól megfizetnek azért, amit szeretsz csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!