Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
12-3 centis pénisz kicsinek számít?
Figyelt kérdés
Nekem elég bőven férjem van tőle kiakadva hogy kicsi🤣2023. júl. 28. 16:43
11/33 A kérdező kommentje:
Kedves 10 igaz kulturált vagy 🤣
2023. júl. 28. 17:18
12/33 anonim válasza:
Te meg a szokásos kisfarkú troll aki nőnek adja ki magát...
13/33 anonim válasza:
Ha az szerintem kicsi, de te tudod 😅
16/33 anonim válasza:
Az átlagnál kisebb, de még nem a miniméret. Egyébként meg, ha neked tetszik a férjedé akkor nem mindegy??? Mit számít hol van a "mezőnyben"? Gondolom nem akarod kidiskurálni a szomszédasszonyokkal hogy melyik férjének mekkora van és milyen pózokban dugtok.
17/33 anonim válasza:
Bezony kicsi, és most gyorsan pontozzanak le a törpe mèretű hapsik !
18/33 anonim válasza:
3 centi nekem elég kevésnek tűnik.
A 12 már normál méret..
Amúgy meg helyesen: 12-13.
19/33 anonim válasza:
Attól függ! Tövétől méred, vagy a gáttól?
20/33 anonim válasza:
12 cm az az elviselhető legkisebb. A legtöbb srácnak nagyobb van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!