Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak én gondolom úgy hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én gondolom úgy hogy a belső tulajdonságok egyáltalán nem számítanak már ismerkedésben sem?

Figyelt kérdés
Azt veszem észre hogy a külsőnél még jobban számít a farok mérete. Egy kisfarkút előbb-utóbb úgy is hátrány fogja érni mert dobva lesz. A nők is már csak ürítésre használják a férfiakat. A 15 centire is már csak röhögve néznek rá és elhajtanak a francba. Igények meg elvárások az egekbe vannak cserébe meg semmit nem bírnak nyújtani. Meg attól is hánynom kell ha egy nő lófarkú szeretőt tart a párja tudta nélkül. Oké hogy szar a szex de nem egyszerűbb szakítani? Ja, nyílván a pénze az kell. :DD Gerinctelen dolognak tartom az ilyet. Bár ezek nem néztek soha tükörbe. Abba nem gondolnak bele hogy a megcsalt félnek ez rohadt szarul esik? Lehet fel se tudja dolgozni és egy életen át szorongania kell. Ha meg házasságról akkor emiatt szoktak családok szétesni. Na mindegy, egy szónak is száz a vége. Hiába vagy okos, vicces, jófej, barátságos. Úgyis mindig a farokméret lesz az első. Ha nem ugrod meg a felszínes nők elvárásait, meg ha nincs legalább 17 centid annak mindig kopp lesz a vége. Ez a szomorú valóság, aztán csodálkoznak hogy sok férfi miért tesznek fel kérdéseket hogy ennyi meg annyi cm elég-e? Még az is akinek átlagos mérete van. Pont az ilyen nők miatt lesz sok pali lelki sérült élete végéig.
2023. aug. 24. 17:59
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
43%
Nem, vannak még ilyenek.
2023. aug. 24. 18:00
 2/22 anonim ***** válasza:
81%
Három sorig bírtam olvasni a hülyeségedet…
2023. aug. 24. 18:21
 3/22 A kérdező kommentje:
Talán magadra ismertél benne?
2023. aug. 24. 18:23
 4/22 anonim ***** válasza:
93%
Nem. Egyszerűen annyira fals dolgokat írtál benne h gondoltam időpazarlás lenne tovább olvasni. Az egész szöveged ilyen? Kb 3 sor. Lehet volt 5 is.
2023. aug. 24. 18:26
 5/22 A kérdező kommentje:
Miért írtam fals dolgokat? Indokold is meg
2023. aug. 24. 18:28
 6/22 anonim ***** válasza:
67%

Kezdjük ott, hogy ha tinédzser korod elején keményen edzettél volna, akkor a tested és az intim méreted is elég férfiasra formálódott volna, már akkor könnyen népszerű lehettél volna a csajoknál.

Ha ezt elmulasztottad, de szorgalmas ember vagy, akkor meg szakmailag képezted magad, van egzisztenciád, adsz ápoltságodra, testedre is. Ha nem is tartanak szívdöglesztőnek a számodra is érdekes nők, de ha komoly kapcsolatot ígérve közeledsz hozzájuk, akkor már számításba vesznek. Vagy megengedhetsz magadnak laza kapcsolatra anyagiasabb, alsóbb osztályból származó csajt.

2023. aug. 24. 18:33
 7/22 anonim ***** válasza:

Mindenki a külsőre megy

Tudod külső megfog belső megtart

2023. aug. 24. 18:34
 8/22 anonim ***** válasza:
Elolvastam újra, de rossz mondat rossz mondatot követ szó szerint. Ha neked ez a tapasztalatod akkor legyen. De a világ rohadtul nem ilyen. Egyszerűen minden irritál ahogyan megírtad. A kiváltott ellenszenv meg nem sarkall magyarázásra. Lemosom magamról, és messze kikerülö a világodat, és nem azt amit írtál, hanem amiben élsz.
2023. aug. 24. 18:37
 9/22 A kérdező kommentje:
8. Azért irritál téged mert magadra ismertél.
2023. aug. 24. 18:39
 10/22 anonim ***** válasza:
9: Nem. Azért irritál, mert irritáló ahogyan írsz.
2023. aug. 24. 18:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!