Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok nektek nem unalmas verni?
Figyelt kérdés
Nem uncsi kiverni egy palinak? 15-20p huzogatni a bort egy péniszen2023. okt. 2. 22:39
1/16 anonim 

válasza:

Nem, sőt nekem jobb mint a dugás, ráadásul ugyanannyit fizet érte.
2/16 anonim 

válasza:

S neked nem unalmas az ujjazás? Na ez ugyanolyan csak fordítva. Unalmas az lenne ha a fickó semmi mást nem akarna csak kirázatni mindig a gyíkot.
3/16 anonim 

válasza:

Nem, mert teljesen le tudnak kötni a barátom reakciói.
4/16 anonim 

válasza:

A többségnél átlagos esetben ez max 2-3 percig tart.
5/16 anonim 

válasza:

"15-20p"????
Mivan? Ha izgat a csaj 1 max 2 perc az egész! Jó ocsmánynak kell lennie ha 20 percig kéne rángatni a brét😂😂😂😂
6/16 anonim 

válasza:

2! Nekem rettentően az volt mindig! 😂 Nem is értem, hogy ti nők mit szerettek rajta. Utáltam csinálni világ életemben.
7/16 anonim 

válasza:

Lehet jól kéne csinálni és akkor nem 15 percig kellene vele vesződni
8/16 anonim 

válasza:

Mégis miféle buzernyáknak kell lennie ahhoz, hogyha egy nő megfogja, huzogatja valaki farkát, attól nem élvez el max 3 perc alatt ?
9/16 anonim 

válasza:

Őszintén én szopni sokkal jobban szeretem
10/16 anonim 

válasza:

Egyrészt még soha sem tartott 15-20 percig, pedig (főleg tinikoromban) elég sokat csináltam jópár srácnak.
Másrészt kifejezetten izgató nézni/látni ahogy megkeményedik a kezemben egyre jobban felizgul és élvezi, és a legjobb az egészben látni viszonylag közelről ahogy kispriccel. Amikor még tini lány voltam nem egyszer volt hogy én kértem hogy csinálhassam, csak hogy láthassam a spriccelést.
(Gondolom azért volt olyan izgató, mert ugye nekem nincs olyan és nem tudok spermát spriccelni sem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!