Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha állitólag olyan sok férfinek van óriási pénisze, akkor én miért nem talákoztam még eggyel sem?
Ez jó, én meg általában csak ilyen 18 cm-en felülieket fogtam ki :D én azt hittem, ez az átlag :D
Páromnak most kisebb (de NEM kicsi), olyan 15 cm körüli.
Mielőtt mêg kérdeznétek: tökéletes vele a szex, nem vágyom nagyobbra.
#4 hány pasival voltál?
Amúgy, fogadni mernék hogy nem sokkal, és hazudtak neked :D SOSEM szabad elhinni amit mondanak a farokméretükkel és a magasságukkal kapcsolatban 😆
Biztos idösebbekkel voltál
Fiatalok közt ritka a 17cm alatti
#6 jogos :D
Valóban nem voltam sok férfival, párom a hatodik. De valóban látom a különbséget a párom és a többi férfi farka között. Nekik tényleg nagy volt :D
#9 Egy 16-7 cm is nagy már, és sokaknak jóval kisebb annál. Szerintem kb olyanokat foghattál ki, arra még azt mondom szerencséd volt :D
18 feletti nagyon ritka, és imádják azt hazudni hogy nekik olyan van. Kérlek keress egy vonalzót és nézd meg az mekkora :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!