Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más lány is kutyapózban szexel legszívesebben?
Figyelt kérdés
18/L2025. márc. 31. 23:30
6/16 anonim 

válasza:

válasza:Lalikám én misszionáriusban szeretem a legjobban.
50/lány
8/16 anonim 

válasza:

válasza:Igen imádom.
Csak úgy can orgazmusom
Úgy élvezem igazán a fszt
N31
10/16 anonim 

válasza:

válasza:Imádom, úgy jól szét lehet farkalni.
Kapcsolódó kérdések:
Fiúk, volt már hogy annyira vonzott titeket egy lány, hogy legszívesebben ott helyben ráugrottatok volna?
Ritka az ilyen erős vonzalom, vagy kábé minden nektek tetsző nőnél ezt érzitek?
Szerintetek gáz ha 45+-os pasi létemre piszokul tetszenek a szép fiatal csajok és legszívesebben szexelnék is velük?
Olyan mintha második fiatalságomat élném át
Férfiak! Milyen színű lánnyal, nővel szexeltek, szexelnétek a legszívesebben?
A szavazásban vannak a rasszok, amellé ha gondoljátok, részletesebben is kifejthetitek azt a haj, szem, bőrszín árnyalatot, ami nektek a legvonzóbb, mert némelyik sok színt és sokféle embert lefed...
Miért van az, hogy rengeteg lány tetszik külsőre, a személyiségük viszont csak a töredékének? A legtöbbet legszívesebben megfejelném.
Természetesen nem bántok lányokat, de irritáló a többség. Mindenkit az exemhez mérnék? Vele nagyon egy lelkületű emberek voltunk, mintha megtaláltam volna a másik felemet. Többször nem is voltam szerelmes. A többi lányba mindig van valami, ami idegesít, irritál vagy...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!