Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Létezhet olyen barátság...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezhet olyen barátság extrákkal kapcsolat, ahol őszinték vagyunk egymással?

Figyelt kérdés

Barátság extrákkal kapcsolatra vágyom, ahol fontos a kölcsönös tisztelet, őszinteség, kommunikáció. Izgat az a fajta kapcsolat, ahol simán lehet beszélgetni más pasikról/csajokról is. Például ha a srác megmutat egy képet egy csajról és azt mondja: „nézd de megdugnám”, az nem veszekedéshez vezet, hanem közös nevetéshez vagy fantáziáláshoz. Nem kell titkolózni, nincs sértődés, csak őszinte, laza hangulat. Randizgatni, flörtölni lehet másokkal, csak a szex tabu mással.

Létezhet ilyen kapcsolat szerintetek?

ma 06:16
 1/10 anonim ***** válasza:
74%
Monogám barátság extrákkal? Nincs. Azt párkapcsolatnak hívják. Az hogy mennyire "laza" az már rajtatok múlik
ma 06:29
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Létezhet, bár a végét én sem értem, ha flörtölni akarsz, akkor ott mást is akarsz. Akkor férjen bele, ha véletlenül összejön.
ma 06:40
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit rosszul érzem magam, mert nálunk a kapcsolatban is simán belefér, hogy azt mondja egyikünk hogy hú de megdugn azt a csajt, vagy a másik, hogy hát azt a csávót nem rugdalnám ki az ágyamból.
ma 07:22
 4/10 anonim ***** válasza:
Minek randizol másokkal, ha aztán nem lehet semmi velük?
ma 07:32
 5/10 anonim ***** válasza:
Nekem volt ilyen, de semmilyen meg kötés nem volt, ugyan azzal nővel kétszer is bele fogtam, mivel neki közben lett párja, így meg szakadt dolog, de csak szex része köztunk, miután szakított folyatuttuk megint.
ma 07:40
 6/10 anonim ***** válasza:

igen, voltam ilyenben, és nagyon jó volt, És izgalmas is, hogy ezekről is beszélhetünk nyíltan.

Ma is nyitott vagyok ilyenre.

48/F

ma 08:16
 7/10 anonim ***** válasza:

Én őszinte szoktam lenni a barátság extrákkal dologban is.

Az a fajta lazaság amit te keresel, nem biztos, hogy annyira bejönne élesben, hisz azt éreznéd, hogy a partner másra vágyik, nem (csak) rád.

ma 09:53
 8/10 anonim ***** válasza:
Létezhet, s létezik is. A viszonyaimban mindig teljesen őszinték voltunk a partereimmel, nyílt titok volt hogy más is van mással. Megfelelően nyitott gondolkodású partner kell hozzá.
ma 11:33
 9/10 anonim ***** válasza:

Én hasonlóban vagyok.

Csak mi dugunk másokkal is.

Simán elmondom megmutatom a képét hogy kivel voltam(arc nélkül) és megbeszéljük hogy milyen volt az akció.

Bár gyakran nem találkozunk kb heti egyszer de amúgy beszélgetünk és nem csak a szexről, napi problémákról de van hogy beszaladok a dohányboltba iszunk egy kv-t.

ma 11:37
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Barátság extrákkal szerintem az egyetlen olyan kapcsolat ahol full őszintének lehet lenni...amit pasiként szomorúan jegyzek meg természetesen :( (nem tartok szeretőt, kinőttem belőle)
ma 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!