Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezhet olyen barátság extrákkal kapcsolat, ahol őszinték vagyunk egymással?
Barátság extrákkal kapcsolatra vágyom, ahol fontos a kölcsönös tisztelet, őszinteség, kommunikáció. Izgat az a fajta kapcsolat, ahol simán lehet beszélgetni más pasikról/csajokról is. Például ha a srác megmutat egy képet egy csajról és azt mondja: „nézd de megdugnám”, az nem veszekedéshez vezet, hanem közös nevetéshez vagy fantáziáláshoz. Nem kell titkolózni, nincs sértődés, csak őszinte, laza hangulat. Randizgatni, flörtölni lehet másokkal, csak a szex tabu mással.
Létezhet ilyen kapcsolat szerintetek?

igen, voltam ilyenben, és nagyon jó volt, És izgalmas is, hogy ezekről is beszélhetünk nyíltan.
Ma is nyitott vagyok ilyenre.
48/F

Én őszinte szoktam lenni a barátság extrákkal dologban is.
Az a fajta lazaság amit te keresel, nem biztos, hogy annyira bejönne élesben, hisz azt éreznéd, hogy a partner másra vágyik, nem (csak) rád.

Én hasonlóban vagyok.
Csak mi dugunk másokkal is.
Simán elmondom megmutatom a képét hogy kivel voltam(arc nélkül) és megbeszéljük hogy milyen volt az akció.
Bár gyakran nem találkozunk kb heti egyszer de amúgy beszélgetünk és nem csak a szexről, napi problémákról de van hogy beszaladok a dohányboltba iszunk egy kv-t.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!