Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen igazságtalan az élet?

válasza:Valójában van rá opció hogy kipróbáld magadon.
Öntesz egy gipszformát a farkadról. A gipszbe valami latex anyagú vacakkal kiöntöd a farkad 100% másolatát és azt oda dugod, ahová akarod magadon

válasza:Az egy dolog, hogy ki nem próbálhatod magadon. De gondolj bele, van akinek még pénisze sincsen! 😁
F
Kapcsolódó kérdések:
Most itt nem az átlagosra gondolok. Hanem, hogy valakinek 10-11 cm és vékony, valakinek meg 17-18 cm és vastag. Tehát önhibáján kívül nem élvezik vele annyira. Ez nem igazságtalan szerintetek?
A nők végig orgiázhatnák az életüket. De nem akarják. A férfiak akarnák csak nem tudják ezt megtenni.
Vannak akik fiatal koruk óta tudnak szexelni, a jó külsejük miatt. Mások meg nagyon nehezen tudnak párt találni. 23 éves vagyok és még sosem voltam lánnyal. Nem igazságtalan ez?
Van akinek sok szex jut van akinek még alig vagy semmi. Én nekem nem sikerül összehozni. Ez azért van hogy nekem soha ne lehessen gyerekem?
Akármennyire is próbálkozom nem találok egy lányt sem aki szexelne velem. Eddig is csak pénzért szexeltek velem a lányok. Ennek valószínűleg az az oka hogy nem vagyok önbizalommal teli, és nem vagyok menő. Másnak olyan könnyen összejön. Engem meg sosem fog szeretni egy lány sem emiatt.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!