Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normális az hogy felizgat ha büdös egy szép lány?
Ez egyfajta beteg fetis lehet vagy nem tudom, de erdekel van e rajtam kivul hasonlo gondolkodasu srac.
Szoval nem, nem izgulok a dagadt budos lanyokhoz, csakis a kulsore nagyon dekorativ vekony szep lanyokhoz akik izzadnak vagy enyhen budosek (nem durvan)
Az a baj hogy 10-bol 9 ilyen lany nagyon illatos szokott lenni de egyszer ketszer elofordult hogy megcsapott egy szag roluk, na ez volt maga a menyorszag szamomra. Mi lehet ennek a pszichologiai magyarazata?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Amúgy függetlenül attól, hogy amit leírt a kérdező engem is érdekelne, hogy ez a "kezeltesd magad" duma amúgy mi célt szolgál... :D
Ha van valakinek valami fétise akkor majd keres egy szakorvost és megszűnik??? Szerintem ameddig nem árt a másiknak valaki a vágyaival addig csak keressen olyat aki ebben partner és éljen úgy ahogy szeretne. Szar tanács az, hogy nyomd el magadban, mert úgyis beteg vagy.

válasza:Beindul egyfajta kémiai reakció, a tested vonzódik ezekhez a "szagokhoz". Én személy szerint utálom ha úgy kell valakit nyalni, hogy előtte a tusoló ízét és illatát érzem. Persze nem izgat a nagyon koszos büdös intim rész, de legyen már valami természetes "szaga". Ugyanígy az enyhébb izzadság is nagyon vonzó tud lenni, sok esetben az nem olyan irritáló büdös, de mégis beindít valamit az emberben.
F/33

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Biztos, h imádnának a rabok, és jól meg is kapnam a magamét es ez felizgat
Mindketten 27 évesek vagyunk és mint kiderült a férjem annyira jó kapcsolatot ápol egy 44 éves kolléganőjével, hogy már többször le is feküdtek egymással. Tegnap este tudtam meg, hogy megcsalt vele a férjem többször is, de harag helyett elképesztően felizgatott a dolog.
Azt kéri hogy pisiljek az ölébe a péniszére és amikor ma pisilnem kellett kimentem a wcre és elkezdte simogatni a csiklómat miközben pisiltem majd lógva hagyott.
Például a vonaton ha a közelembe ül egy jó pasi, akkor egyből arra gondol0k, milyen jó lehet dugni vele, ez normális? 18 vagyok legjobban a 190cm feletti, vékony, fekete ruhás sötét hajú, szemű pasik tetszenek, azaz a hozzám hasonlók Mert én meg 174 cm vagyok,...
Pár hónapja vagyok csak párkapcsolatban, 4 hónapja. Még nem feküdtünk le egymással, de már eléggé érik a dolog. Mostanában a barátom szeret beleültetni az ölébe, hogy szembe legyek vele, a derekamat simogatja, pár napja enyhén borostásra hagyja az arcát, és szereti...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!