Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Ha nekem tetszik egy pasi, a taknyát is rám verheti, azt is élvezni fogom" Vonzó vagy taszító ez a hitvallás?
Figyelt kérdés
Az egyik többdiplomás, soknyelven beszélő, kimért modorú, kosztümös-szemüveges 30-as nőismerősöm mondta ezt.2015. okt. 5. 14:25
1/18 A kérdező kommentje:
amiatt felesleges privátot írni, hogy megadjam az elérhetőségét, mert nem fogom :)
2015. okt. 5. 14:26
2/18 anonim válasza:
Ha szebben fogalmazott volna vonzo lenne, igy viszont taszito.
18/L
3/18 anonim válasza:
Már a gondolata is taszító. Én nem tudok szeretni senkit, aki megpróbál megalázni. Sajnos elég hülye felfogása van az ismerősödnek.
4/18 anonim válasza:
Szerintem gusztustalan minden formában. Tipikus tini lány hozzá állás akik csak a külseje miatt vannak együtt a "pasival" és eltűrik, hogy közösségekben meg úgy általában megalázza őket és bunkó velük. Én ezeknek a nőknek csak annyit üzenek, hogy egészségükre ;)
6/18 anonim válasza:
Én szeretem az ilyen őszinte nőket, akik egyértelműen fogalmaznak. És azt is ha a szexben nincs nagyon tabu :) 30F
7/18 anonim válasza:
Nyilván nem sz szerint kell érteni.
Egyébként meg az ilyen elfojtós,kimért modorú csajok a legodaadóbbak az ágyban,bármire kaphatóak ha beindulnak vigyázni kell velük.
Aztán visszateszi a szemüvegét és megint konzervatív,jól szituált hölgy lesz belőle.
8/18 anonim válasza:
Még jó, hogy nem tudod megadni az elérhetőségét a kitalált, klisés, szemüveges, perverz, 69 diplomás irodista csaj karakterednek.
10/18 A kérdező kommentje:
8: az előbb elég valósnak tűnt pedig, mikor tárgyaltam vele:)
9: a szürke 50-ben elég kevés takony folyt emlékeim szerint (legalábbis a filmváltozatban.. a regényben volt ilyen?)
2015. okt. 5. 16:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!