Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit tennétek, ha a pasitok az ikertestvéretekkel feküdne le? Megbocsátanátok neki, hogy nem vette észre, hogy nem ti vagytok?
@előző
adjunk a történethez némi alkoholt, nem sokat, pont annyit csupán, hogy ne tudjon megkülönböztetni...
-hogyan változik a véleményed/állásfoglalásod?
A pasinak lehet, hogy megbocsátanék, de a tesómnak szerintem soha. Azért az fura érzés, amikor egy olyan lány társaságában találkozok a pasimmal, aki szintén megvolt már neki.
És persze ennek a konkrét helyzetnek tényleg kicsi az esélye, mert azért az ikertesók is kicsit másként viselkednek, amiről látszana a különbség.
Nem nagyon.
1. Az ikertestvérem nem én vagyok, még akkor ssem, ha hasonlítunk. Tudjon megkülönböztetni.
2. Az ikertestvérem miért nem szólt?
3-as a kettes vagyok
Alkohol - abban az esetben a testvéremet vonnám felelősségre.Egyrészt mert miért nem szólt a pasimnak , még akkor is ha vonzódik hozzá.
Ja és 3-as , azért nem írtam ezt az ilyen eseteket , mert konkrétan ez nem érdekelte a kérdezőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!