Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiatal (18-25 éves) lányoknak mi az a felső korhatár, aminél még egy férfit nem utasítanak el? Hol a határ nálatok?
Figyelt kérdés
Akár szexre, akár kapcsolatra.
Kort is írjatok a válaszotokhoz.
Én alapból azért azt gondolom, hogy a legtöbb lánynak semmi baja nincs egy nála 10 évvel idősebb férfival összejönni, akár komoly kapcsolatra.
2015. nov. 3. 15:26
11/20 anonim válasza:
35, de nincs kizarva idosebb sem ha tetszik! 18/L
12/20 anonim válasza:
Én 26 vagyok, de azért írok :D:D:D
Általában plusz 10 év a határ, tehát 36 év.
13/20 anonim válasza:
Érdekelnének lányok szoboszló 20 km es körzetében,laza kapcsolatra.
Ha benne lennél,írj.
26f
14/20 anonim válasza:
Van itt olyan 1x 2x éves lány aki szívesen ismerkedne egy 30+ pasival? :) akár csak barátságból. Nagyon rám fére most úgyhogy nagyon örülnék ha rám írna valaki :)
15/20 anonim válasza:
Apum 44 volt amikor egy 22-es csajt megrakott egy 1 alkalmasra.
De egy 16 éves is probálkozott már nála amikor 48 volt.
16/20 anonim válasza:
31 vagyok, Parizsban elek, fiatal szep lanyok, ha valakinek van kedve ismerkedni 19 eves korig irjon :)
18/20 anonim válasza:
Szexkapcsolatba nem megyek bele. Komoly kapcsolatot pedig csak a korosztályommal tudok elképzelni. Nálam +5-6 év korkülönbség az ami elfogadható.
20/L
19/20 anonim válasza:
17 vagyok, de 30 evesig elmegyek, de csak aki tenyleg jol nez ki :D
20/20 anonim válasza:
21éves vagyok.
Nincs apakomplexusom,+10év a max.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!