Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, elegánsan vagy sportosan szerettek öltözködni inkább?

válasza:

válasza:Elegánsan.
Szoknya/vagy szebb nadrág, harisnya, magassarkú, blézer.
A mindennapokban is.
25/N

válasza:Mindkettő de többségében elegánsan nőiesen.
Blúz, szoknya, harisnya vagy combfix, tűsarkú.

válasza:Elegánsan. Szűk nadrág, tűsarkú, blúz, blézer... ilyesmik. De sokat sportolok, edzőterembe úgy megyek, olyankor (évszaktól függően) mini vagy hosszú naci, sportmelltartó és trikó, pulcsi. :)
18L

válasza:Én az arany középutat választom általában:)
Szűk nadrág,cicanaci vagy szoknya,fölül blúz vagy top,erre blézer vagy hasonló,csinos felső.Karkötő és sál vagy nyaklánc kiegészítésnek.Ehhez magassarkú,suliba inkább lapos talpú.
19L
Kapcsolódó kérdések:
Főleg feketében gondolkodom, ehhez kellenének ötletek.
nektek mi a véleményetek róla?
Az új munkahelyemen tetőtől-talpig munkaruhában kell dolgoznia mindenkinek, tehát simán mehetnénk bolyhos mackónadrágban, kócosan is melózni, nem szólna érte senki. Ennek ellenére meg sem fordult a fejemben, hogy változtassak az alapjáraton nőies, kényelmesen elegáns...
Úgy gondolom, kinőttem már az ilyen-olyan stílusok korából. Mégis szeretnék egy jó megjelenést. Amikor ingben/nyakkendőben vagyok, sokkal másabb az életfelfogásom és sokkal "több"-nek érzem magam... A kérdés csak az, hogy hol tudok olyan mennyiségben bevásárolni...
15 vagyok, és eddig szinte csak sportosan öltözködtem.farmer, póló, kardigán...Linkelnétek nekem ruhadarabokat, összeállításokat?szőke, hátközépig érő hajam és kék szemem van.alacsony vagyok és ilyesmi az alakom:(minimális fölösleg combon és csípőn van) előre is köszönöm.15L
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!