Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok 90%-a miért ilyen béna, hogy csak a misszionárius pózig terjed a szextudások?
Én megértem, hogy nekik kényelmes meg semmi munka nincs vele, csak elfekszenek és szétteszik a lábukat aztán mehet a szex.. Ha valami pózváltás van akkor megy megy a bénázás meg az ügyetlenkedés, meg a "térjünk vissza az előző pózra az jobb volt" duma, elég unalmas meg idegesítő már....
Lányok miért vagytok ilyen ügyetlenek?
Többnyire azok a nők viszonyulnak így a szexhez,akik nem élvezik.Nem tudnak jól mozogni,ha nem érzik,hogy nekik hogy is lenne jó.
Szexuális kultúrája meg egyaránt kevés nőnek és kevés pasinak van.Itt is szinte mindenki csak három pózt emleget.Misszionárius,lovagló meg kutya.
Az én tudásom,nem csak addig tart...
Am sem nagyon szeretem a misszionáriust, inkább a kutya.
Egyébként a férfi is dolgozzon már meg valamiért!!!
ma 19:12
Menő a helyesírásod.
1. Beszéld meg a lánnyal a problémádat.
2. Légy kicsit türelmes és teszteld le, hogy változott-e pozitív irányba a szex.
3. Ennek függvényében eldöntöd, hogy mellette maradsz-e, vagy keresel egy olyan nőt, akivel neked sokkal jobb a szex.
Egyébként valóban egy kiegyensúlyozott kapcsolat alapja a jó szex és a kielégültség, anélkül előbb vagy utóbb tönkremegy a kapcsolat. És igenis egy nő legyen szenvedélyes és ő is tegyen azért, hogy a férfinak is jó legyen! 25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!