Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Volt már olyan, hogy orvos...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan, hogy orvos javasolta, hogy verd ki?

Figyelt kérdés
Miért?
2016. márc. 19. 16:13
 1/6 anonim ***** válasza:
Jah sport orvos mondta verjem ki az osszes fogat es megtettem marmint nem az orvos fogat hanem egy sracet....
2016. márc. 19. 16:22
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem a dugást javasolta. :D
2016. márc. 19. 16:26
 3/6 anonim ***** válasza:

Errol a kerdesrol eszembe jutottak az elso eveim a sport karierem kezdeten.. Ugye aki a sportbol annak mindene a teste,napi 6-8 ora edzes,egeszseges etelek evese stb.

Mindig nagyon stresszes voltam az elso eveimben versenyek elott/alatt,mig nem egyszer a dokim azt javasolta , nem sot(!) parancsolta,hogy minel tobbet szexeljek a felesleges energia levezetese erdekeben es a stressz oldasert.

Annak idelyen csak neztem ra,hogy ezt most csak viccbol mondta vagy mi de igy mostmar visszagondolva rajottem,hogy jot mondott es nem perverzseget kell itt nezni hanem csupan azt a szugsegletet amit egy sportolo teste igenyel.

Szoval igen,normalis az is ha azt mondja neked,hogy verd ki.

L.

2016. márc. 19. 17:26
 4/6 anonim ***** válasza:

karrierem*

sportbol el*

Elnezest mar eleg faradt vagyok igy a nap vegere..

2016. márc. 19. 17:27
 5/6 anonim ***** válasza:

+ szükséglet

2016. márc. 19. 18:41
 6/6 anonim ***** válasza:
koszonom 5-os.:)
2016. márc. 19. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!