Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok azokról a férfiakról akik társkeresőn szexre mennek és mindent be is vetnek érte?
#2 azt, hogy ri... :D
Nem általánosítottam, mert úgy tettem fel a kérdést, hogy AZOKRÓL a férfiakról, nem az összesről.
Társkeresőn, mindenki a szexre megy csak ezt néhányan nem tudják.
"Nekik mindegy ki csak lyuk legyen rajta? Ez csak szerintem szánalmas?"
Akkor ezek szerint csúnya vagy.:D
A kínálat határozza meg a keresletet. 40 éve hazudni kellett a csajoknak, ha rögtön dugni akartunk. Nem volt ebben semmi rossz, a csaj is tudta, mi is tudtuk, hogy csak színjáték az egész. Lefutottuk hát a kötelező köröket, és ment inden a maga útján.
20 éve az volt a menő, ha "egészségügyi numerát" kértünk. Valami ostoba amerikai sorozatban hallották ezt a szöveget, és nagyon bejött nekik.
Ma megint más a divat. Rögtön a tárgyra kell térni.
Én momentán már csináltam ilyet.
A bemutatkozó szövegemben körtelés nélkül ki írom mi a helyzet soha nem hülyítettem, nem az én stílusom. Lehet meglepő számodra, de rendesen van kereslet erre, is a hölgyek körében legyen az független vagy kapcsolatban élő. Bárkire nem repülők rá azért, maradok a saját ízlésemnek megfelelő hölgyeknél. Mivel bőven van választék….
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!