Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha hüvelyi úton nem tudok elmenni?
Csak ujjal ha izgatnak, de úgy is nehezen.
Élvezem a szexet, mégsem érzem azt hogy igazi szex lenne enélkül, és sohasem sikerült senkivel
Lehet, hogy nem vagy képes rá. Vagy nem lazulsz el eléggé, esetleg nem a megfelelő partnerrel voltál.
Ezt a "nem voltál még normális férfival" melldöngető szöveget hagyjuk már... Ha annyira jók vagytok, akkor éppen miért nem a barátnőtökkel élveztek? Ja, hogy mert nincs is. Legalább annyit képesek lennétek átgondolni, hogy nem mindenki ugyanazt igényli az ágyban és nem mindenki ugyanattól jut a csúcsra.
Milyen pasik voltak azok? (1-10)
-én nehezen megyek el, fiú vagyok...egy 5-6-os csajjal nem is nagyon mertem sokáig lefeküdni, pedig pont azok találnak meg. Amikor viszont összejött egy fullos lány bezzeg görcsöltem, fel sem állt rendesen...majd megtört a jég: haverok rábeszéltek egy alig 5-ös csajra, és pont azért mert nem nagyon érdekelt mi lesz ha bénázok - laza voltam és élveztem
hogyan tudnál mégis?
Nem keresek se alkalmit, se szexkapcsolatot, nem azért irtam ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!