Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez ciki? És mit tegyek?
Van egy barátom és 4 éve együtt vagyunk. Nagyon kívánjuk egymást de, én annyira félek és nem tudok mit csinálni ellene.
Nagyon szeretnénk már szeretkezni de, én egy kicsit félek tőle ezt a barátom is elfogadja és nem sietett.
Jelenleg is szűz vagyok még és 23 éves. Nagyon becsülöm a barátomat hogy képes 4 évet várni hogy majd lefeküdjünk.
Szerintetek ciki hogy 23 éves lány létemre szűz vagyok?
És hogyan oldam a feszültségemet/félelmemet?
A múlthéten elkezdtük, izgatott engem meg mindent csinált hogy ne féljek, nagyon gyengéd hozzám és kedves. De én azt mondtam neki hogy várjunk egy kicsit még, nem volt mérges és elfogadta. Ennek örülök is, de enm tudok rájönni hogy mit csináljak/csináljon velem hogy ne féljek.
Valakinkr valami tanács?
Drága!
Egyáltalán nem ciki sőt igen még becsülendő!!
Próbálj meg bízni benne jó lessz!!;-)
Az nem ciki, hogy 23 évesen szűz vagy.
De 4 év alatt nem fektetett meg a pasid?
Az nem ciki, hogy 23 évesen szűz vagy.
Az viszont igen, hogy 4 éve így vagy együtt valakivel.
A szex ennyi idő után a kapcsolat egyik alappillére kellene legyen.
Fel kellene keresned egy szakembert
Teljes mértékben megértelek! És előttem szólók, letezik olyan pasi aki nem kefél félre..
A legjobb ellazulás az alkohol, egy par pohár és oda a fèlelmed és a gatlásaid. De ha félsz, az első nem lesz leány álom, kicsit fájni fog, de ha jól kitágít, 2-3 ujjal + síkosító akkor nem lesz vészes, csak engedd h bedugja, nem kell egyből szex csak 1x hogy bedugja és meg tudd hogy annyira rossz mint gondolod. Gyakoroljatok, és ahogy leírtad a pasid, benne lenne és óvatos lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!