Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik lányt választanátok?
Figyelt kérdés
10/7-8 de aranyos, cuki, önbizalomhiányos, rib_nckodott párszor már kicsit, butus
10/9-10 flegma, egoista, de nem r_banc, okos
2016. jún. 21. 21:15
11/26 anonim válasza:
Az első -6.57142857143, a második -8.88888888889, ha valakinek nincs kedve számolni.
12/26 anonim válasza:
Drága Kérdező a K..va pénzért csinálja 22/ L
13/26 anonim válasza:
72%-ot megfektették valami redva szórakozóhelyen biztos, azért gondolja így.
"A hímringyós rész nem tudom hogy jött ide"
Mert ez a mániájuk. BEZZEG A FIÚKNAK, még ha k*rvára irreleváns is az adott témához ez a monológ, akkor is oda kell írni.
14/26 A kérdező kommentje:
Tisztában vagyok vele, a r_banc meg ingyen. Tehát?
2016. jún. 21. 21:44
15/26 anonim válasza:
#13-as az a kis nyomult 72%-os Én vagyok b.. Meg és képzeld nem fektetett meg senki ugyanis 18 évesen erőszakolt meg az akkori párom... Sose jártam bulizni 3 évig nem volt párom mert egyszerűen nem tudtam pasira nézni gyűlöltem a pasikat. Mostanra sikerült feldolgozni azt ami velem történt és van egy tündéri párom aki szerencsére nem erőlteti a szexet. Szóval szép és még én leszek a végén a r.banc.. Meg k..va... 22 / L
16/26 anonim válasza:
Kamu sztorizgatásokba vagy szerintem előző.
17/26 anonim válasza:
16-os miből gondolod hogy kamuzok. Egy erőszakot nem Kamuzna be senki. Nem voltál ott nem ismersz és nem tudod mit éltem át akkor. Az akkori párom még most is börtönben van 8 évet kapott. 22/ L
18/26 A kérdező kommentje:
A kérdésre térjetek vissza szerintem. XD
2016. jún. 21. 21:59
19/26 anonim válasza:
10/9-10 aranyos, cuki, de határozott, nem önbizalom hiányos és nem r_banc
Ja bocsi, ez nem opció. szóval felejtősek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!