Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk ferfiak! Egy lanyon a melleit vagy a popsijat nezitek inkabb?
Figyelt kérdés
Tudom hogy szemelyfuggo... De attol kivancsi vagyok a valaszokra2016. jún. 23. 12:54
1/19 anonim válasza:
Is-is. Ha nagyon jó a melle, akkor azt. Ha a popsija formásabb, akkor azt.
2/19 anonim válasza:
annyira értelmetlen kérdés. mintha azt kérdeznéd megnézed vagy megízleled. nyilván mindkettőt.
3/19 anonim válasza:
Éppen amit mutat magából.
Vagy amilyen irányban áll.
Amire jobban rá lehet látni.
4/19 anonim válasza:
Ott, a két szeme feletti kocsonyás szervet. Ha az rendben van, jöhet a popsi és lábmániám. :D
5/19 anonim válasza:
Az arcát. Ha az nem tetszik nem érdekel tovább.
6/19 anonim válasza:
A mell mióta kocsonyás szerv? Te jó ég. Esetleg a szilikon mell. Basszus
7/19 anonim válasza:
Szemben áll, a mellét, háttal áll, a fenekét.
8/19 anonim válasza:
#6: meleg van? Az agyra gondoltam. Szerintem a mellek a szemei felett vannak egy nőnek? Jézusom :D
9/19 anonim válasza:
Én először inkább a mellét, de a formás popsi sem rossz. ;)
10/19 anonim válasza:
Inkább a mellet nézem meg szívesebben, de a fenekek látványára sem panaszkodom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!