Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Honnan érdemes kamagra zselét...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan érdemes kamagra zselét rendelni?

Figyelt kérdés

2016. jún. 24. 02:46
 1/10 anonim ***** válasza:
Sehonnan.
2016. jún. 24. 06:51
 2/10 anonim ***** válasza:
Semmit se használ... :/
2016. jún. 24. 08:00
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem a fact nem!!!! Nagyon jo
2016. jún. 24. 08:14
 4/10 anonim ***** válasza:
Miért nem a kérdésre válaszoltok neki...
2016. jún. 24. 08:22
 5/10 anonim ***** válasza:

" Semmit se használ... :/"

Mert madár vagy, és szart vettél. Nekem volt olyan zselém, amitől egy este alatt 5x elmentem, de úgy, hogy le se konyultam a menetek között. A második helyezett zselé az olyan volt, hogy 3x mentem el lekonyulás nélkül. Átlagos zselével 2 simán megvolt mindig. :)

De én abszolút nem ajánlom, ma már lemondtam ezekről, több ok miatt is.

2016. jún. 24. 10:06
 6/10 anonim ***** válasza:
Az mi?
2016. jún. 24. 10:35
 7/10 A kérdező kommentje:
de srácok, honnan veszitek? melyik honlap?
2016. jún. 24. 12:05
 8/10 anonim ***** válasza:
Próbáld inkább a boom-boom-ot, az bevizsgált! Magyar Posta viszi...
2016. jún. 24. 12:25
 9/10 A kérdező kommentje:
sikerült vennem. első próbára elég a fél adag? vagy menjen egész?
2016. jún. 29. 12:22
 10/10 44zoltan ***** válasza:
Isteni, a face dobta fel. Megrendeltem, 3x élveztem a csajnak egymás után lankadás neélkül, 1.5 óra alatt , majd fél óra pihenő után meg 2x de még másnap is pillanatok alatt kőkemeényre szívta. Ja és sokkal keményebb mint általában, meg a makk is kő kemény .
jan. 2. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Debrecenben honnan érdemes hidegtálat rendelni?

Legyen finom és lehetőleg ne csillagászati az ár. SZÉP kártya fizetés előny. Köszönöm a segítséget!

A Wishről érdemes rendelni?

Megbízható oldal? A Dollár jelenleg mennyi magyar pénzbe?

Érdemes internetről laptopot rendelni?

A közeli szaküzletekben nincs olyan laptop amit szeretnék, ezért úgy gondoltam hogy rendelek internetről. Szerintetek ez az oldal alkalmas erre? Elég hülye vagyok az ilyen dolgokhoz, volt már olyan hogy rendeltem valamit neten és nem jött meg, még csak üzenetet sem kaptam hogy miért.

Érdemes az Ali expresszről ruhát rendelni?

Két pici mellett nincs időm eljárni plázázni és ruhákat válogatni, ezért úgy gondoltam, rendelek inkább. A H&M-től már rendeltem sokszor, a Mango-tól is, úgy gondoltam, néznék más stílusú ruhákat. Itt nagyon jók vannak és hihetetlenül jó áron, pont ezért...

Ebay-ről érdemes markolatot rendelni fényképezőhöz?

Az eladó közel 100%-os értékelésű de tartok tőle hogy kifizetem mégsem érkezik meg vagy hibás lesz, nem két ft de itthoni ár feléért adják.

Honnan érdemes rendelni? (többi lent)

Kínából, olyat, amelyik nem vág át és számlát is ad. Lakás dekor kell konkrétan

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!