Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

válasza:

válasza:" Semmit se használ... :/"
Mert madár vagy, és szart vettél. Nekem volt olyan zselém, amitől egy este alatt 5x elmentem, de úgy, hogy le se konyultam a menetek között. A második helyezett zselé az olyan volt, hogy 3x mentem el lekonyulás nélkül. Átlagos zselével 2 simán megvolt mindig. :)
De én abszolút nem ajánlom, ma már lemondtam ezekről, több ok miatt is.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Legyen finom és lehetőleg ne csillagászati az ár. SZÉP kártya fizetés előny. Köszönöm a segítséget!
Megbízható oldal? A Dollár jelenleg mennyi magyar pénzbe?
A közeli szaküzletekben nincs olyan laptop amit szeretnék, ezért úgy gondoltam hogy rendelek internetről. Szerintetek ez az oldal alkalmas erre? Elég hülye vagyok az ilyen dolgokhoz, volt már olyan hogy rendeltem valamit neten és nem jött meg, még csak üzenetet sem kaptam hogy miért.
Két pici mellett nincs időm eljárni plázázni és ruhákat válogatni, ezért úgy gondoltam, rendelek inkább. A H&M-től már rendeltem sokszor, a Mango-tól is, úgy gondoltam, néznék más stílusú ruhákat. Itt nagyon jók vannak és hihetetlenül jó áron, pont ezért...
Az eladó közel 100%-os értékelésű de tartok tőle hogy kifizetem mégsem érkezik meg vagy hibás lesz, nem két ft de itthoni ár feléért adják.
Kínából, olyat, amelyik nem vág át és számlát is ad. Lakás dekor kell konkrétan
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!