Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Napi szinten kielegitem magam, de soknak tartom, szeretnem csokkenteni. Hogyan?
Figyelt kérdés
Neha mar a legkisdebb dolgokra is felozgulok es ennek altalaban a vege,h magamhoz nyulok.19/L2016. jún. 25. 17:24
1/10 DavidGlock válasza:
Inkabb szerezz egy husver csavot aki kielegit es megoldodik a "problemad",ha meg csak siman nimfo vagy keress fel :)
2/10 anonim válasza:
Én is nimfo vagyok,mondjuk nem értem miért akarod csökkenteni a masztit?
3/10 A kérdező kommentje:
Van parom,es vele ha tehetem mindenhol mindig szex van..de tavkapcsolat.Igy elegge magamra vagyok utalva.
2016. jún. 25. 17:31
4/10 anonim válasza:
Ebben a hőségben nekem a vágyam is odalett
Ne csökkents örülj neki,hogy van.
N.
5/10 anonim válasza:
Ekkora butaságot!
Távkapcsi ráadásul. Ha ugy érzed kell, naponta se sok. És inkább mint félre dųgj!
Nekem is van párom. Én is napi szinten. Nem szenved ettől hiányt! Akkor? Miért ne!?
20/L
6/10 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem baj. Sőt ha úgy érzes csináld csak nyugodtan. Mindenkinek vannak ilyent szükségletei :)
L
7/10 A kérdező kommentje:
Nagyon koszonom a valaszokat!
2016. jún. 25. 18:05
10/10 anonim válasza:
Szintén 19 éves lány vagyok, naponta többször is masztizok, kb a tanulás rovására is ment, de egyszerűen nem tudok vele leállni, akárhogy próbáltam, szóval inkább utat engedek neki.
Ilyenek vagyunk, nem kell elnyomni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!