Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a barátom nem akar lefkedüni velem?
18/L
Van egy barátom együtt aludtunk már egy jó párszor. Nem mondom magam csinos lánynak de a férfi az férfi, nem hiszem el hogy nem kívánt meg.
Mit tegyek ?
"Nem mondom magam csinos lánynak de a férfi az férfi, nem hiszem el hogy nem kívánt meg."
Nem mindenki éri be a moslékkal.
Egyébként meg várjál.
Nyugi Velem sem akar lefeküdni. Pedig jó párszor elmondta, hogy nagyon csinos vagyok és szerintem is az vagyok a legtöbbször.
Lehet hogy a nagy meleg miatt. Próbálj kezdeményezni, ha eddig nem tetted. Remélem te nem esel pofára, mint én amár nem tudom hanyadszorra...
Köszi a sok idióta választ hogy majd én pótolom a barátod stb...
És nem privátot gyűjtök...
Komoly kérdés volt. Illetve nem értem miért nem lehet normális válaszokat adni mivel ennek az oldalnak ez lenne a lényege.
Ja és nem azért de miért kell leszólni a másikat hogy milyen csúnya meg moslék hogy ha nem ismertek?!
Plusz más lány már 13 évesen terhes.. Szerintem tök normális ha egy 18 éves lány már szeretne valamit a barátjától.
'Plusz más lány már 13 évesen terhes."
Na azért ez egy nagyon rossz mentegetőzés volt. Hol látsz te 13 éves terheseket? Tekintsünk el attól,hogy valahol az talán hagyomány.
Szóval sehol sem.
Ha szeretnél valamit a barátodtól, akkor miért nekünk sírsz itt? Nem velünk kell megbeszélni,hanem VELE! Fogalmunk sincs, miért nem akar megdugni...... Ezt egyedül ő tudja, talán meg kellene kérdezni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!