Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti, hogy ismerkednétek meg egy ismeretlen férfival, aki tetszik nektek?
Figyelt kérdés
2016. jún. 26. 19:00
3/18 anonim válasza:
Tüzet kérek.
Útbaigazítást kérek.
Vagy emlékeztetsz egy ismerősömre szöveg is be szokott jönni :)
A hangsúly a nyitottságon van,légy kezdeményező és ne nyuszi,,de Nő aki segítségre szorul :))
N.
4/18 anonim válasza:
Valami olyan szöveg kell, amire nem lehet egyszerű választ adni. Mert második témát már nehéz lenne bedobni, ha az elsőt zárja megszokásból.
5/18 anonim válasza:
3# A tüzet kérős szöveg sajna nem jönne be. Ma már egyre inkább ciki lesz a dohányzás. Én is utálom ha egy nő cigizik.
6/18 anonim válasza:
A hármas nem dohányzik,úgy ,hogy pont ilyen válasz kell :D
7/18 anonim válasza:
Szerintem a tűzet kérés eleve nem működik. Megkérdezed van tüze. Ő legjobb esetben meggyújtja a cigidet. És akkor még továbbra sem beszélgettek.
8/18 anonim válasza:
-tudnál tüzet adni?
-nem dohányzom..
-nem azt kérdeztem dohányzol-e b+ hanem h van-e kib*szott tüzed :D
9/18 anonim válasza:
Egy jósnő azt mondta, a legközelebbi férfi, akinek elmondom a jóslatát, olyan pénisszel fog rendelkezni, ami tökéletesen beleillik a számba.. Segítesz kideríteni, hogy átvágott-e?
10/18 anonim válasza:
Én eleve nem jönnék össze dohányos nővel.
De a segítségre szoruló (pl eltévedt) nő eljátszása szerintem is jó. és szerintem mosolyogj, az mindig jót tesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!