Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Mennyire imponáló,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Mennyire imponáló, vagy visszataszító az, ha a nő ugyanannyira, vagy ritkán még jobban "kanos" úgymond, mint a férfi a kapcsolatukban?

Figyelt kérdés

Páromnak egy barátnője volt előttem és a csaj megmondta neki, hogy a napi limit a max. 1-2,de sokszor még annyi se volt (távkapcsolatban éltek, szóval csak akkor volt szex egyértelműen amikor találkoztak). Én is előző barátommal távkapcsolatban éltünk és volt, hogy naponta 3-4-5x csináltuk, mint a nyulak néha. :D

Páromnak nagyon furcsa volt az előző tapasztalata után, hogy én ennyire kívánom vele a szexet, hogy engem ő iszonyatosan felizgat és már a csóktól szétázok. Mondta, hogy az elején csak nézett, hiszen közel sem tapasztalt az előzőnél ilyet és én meg azt hittem, hogy ez rossz dolog...szóval egy kis nézeteltérésünk is volt emiatt. Bár néha még mindig azt érzem, hogy furcsának találja ezt az egészet...mondhatni női megérzés, vagy valami ilyesmi.

2016. jún. 27. 21:28
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Imponáló, de legnagyobb sajnálatomra jelenleg én egy keveset bíró hölgyeményre vagyok ráállva. :(
2016. jún. 27. 21:45
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

A legtöbb pasinak imponáló. A barátom is imádja, amikor rámászok.

L

2016. jún. 28. 07:01
 3/5 K.L.Kiss ***** válasza:
100%
Szerintem ez nagyon izgató! Legalább is nekem biztosan! Sajnos ritka az ilyen nő! Nekem is csak egy jutott, akinek átázott a farmerja egy kis csókolózástól is.Csak éppen akkor még ezt nem tudtam igazán értékelni!Most már tudnám, de nincs rá alkalmam.
2016. jún. 28. 12:48
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon imponáló, de csak ha ugyanúgy vonzódok a lányhoz én is. Volt egy rövid kapcsolatom, ahol egy esti film alatt képesek voltunk 3x is szexelni. Nagyon jó volt vele, de mivel nekem csak egy fellángolás volt, ezért nem maradtam vele. Pedig a jó szex miatt sokszor átkoztam magam emiatt a döntés miatt.
2016. jún. 28. 12:54
 5/5 moskow ***** válasza:
nekem bejon.
2016. júl. 7. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!