Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mennyire imponáló, vagy visszataszító az, ha a nő ugyanannyira, vagy ritkán még jobban "kanos" úgymond, mint a férfi a kapcsolatukban?
Páromnak egy barátnője volt előttem és a csaj megmondta neki, hogy a napi limit a max. 1-2,de sokszor még annyi se volt (távkapcsolatban éltek, szóval csak akkor volt szex egyértelműen amikor találkoztak). Én is előző barátommal távkapcsolatban éltünk és volt, hogy naponta 3-4-5x csináltuk, mint a nyulak néha. :D
Páromnak nagyon furcsa volt az előző tapasztalata után, hogy én ennyire kívánom vele a szexet, hogy engem ő iszonyatosan felizgat és már a csóktól szétázok. Mondta, hogy az elején csak nézett, hiszen közel sem tapasztalt az előzőnél ilyet és én meg azt hittem, hogy ez rossz dolog...szóval egy kis nézeteltérésünk is volt emiatt. Bár néha még mindig azt érzem, hogy furcsának találja ezt az egészet...mondhatni női megérzés, vagy valami ilyesmi.
A legtöbb pasinak imponáló. A barátom is imádja, amikor rámászok.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!