Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam a pasimnak vagy ez tönkre teheti a kapcsolatot? N
Figyelt kérdés
sok ideje fantáziálok már arról hogy milyen is lehet egyszerre 2 férfival lenni de a pasimnak még nem beszéltem róla
félek azt hinné hogy kevés nekem egyedül pedig egyáltalán nem így van és ha bele is menne lehet hogy csak azért tenné mert én szeretném és nem érezné jól magát utána
nem szeretném ha erre esetleg rámenne a kapcsolatunk..
felvessem neki a témát vagy inkább felejtsem el az egészet?
2016. jún. 29. 12:14
11/15 A kérdező kommentje:
nem vagyok annyira naiv hogy azt higgyem, a barátom nem fantáziál ilyenekről más lánnyal/lányokkal :)
aki emiatt tartja gyökérnek a pasikat az álomvilágban él :)
2016. jún. 29. 12:48
12/15 anonim válasza:
'azt hinné hogy kevés nekem egyedül"
Talán nem így van? Fordítva neked, hogy esne?
13/15 anonim válasza:
Én bevallottam az ilyen irányú vágyaimat a Férjemnek. Szerencsére mint Kiderült Őt is izgatta a dolog. Szép lassan, filmekkel, fantáziálásokkal próbáld kipuhatolni, hogy benne lenne-e
14/15 anonim válasza:
Lehet hogy inkább el kellene mondanod,én valószínűleg belemennék,talán nem is kötném cseréhez való feltételekhez.
15/15 anonim válasza:
Volt már hogy tönkre tett kapcsolatot, volt már, hogy megerősített! Előre nem lehet megmondani, de hogy mindenképpen meghatározó lesz a jövőtökre nézve az biztos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!