Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért olyan kevés a szentiment...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan kevés a szentimentális, érzelgős pasi?

Figyelt kérdés

2016. júl. 3. 21:53
1 2
 11/15 izzóvágy ***** válasza:

Mert a férfiak általában nem ilyenek...

Másnak nevelték őket.

Én érzelgős vagyok-férfiként- de én is így látom, ritka az ilyen...

Valóban nem minden nőnek jön ez sem be.

2016. júl. 6. 22:54
 12/15 anonim ***** válasza:

Én is valahogy úgy éreztem magam ahogy az első leírta.

Sajnos teljesen nem ölte ki, de lehet, hogy jobban jártam volna... az viszont biztos, hogy ezután a nagyobb csalódás után sokkal jobban fogok vigyázni, vagy kevesebbet adni magamból másnak, ha egyszer úgy leszek..

2016. júl. 6. 23:15
 13/15 anonim ***** válasza:

Mert én is az vagyok, és b*zinak néznek.

...na jó talán annak nem, de csak azért, mert megnyilvánulásaim nem ezt támasztják alá. Engem igazából nem zavar, de vannak, akik szintén ilyenek és ők nehezen viselik, ha emiatt bántják őket.

2016. júl. 6. 23:15
 14/15 anonim ***** válasza:
Én most éppen felgyülemlett szeretetem szeretném egy keddves lányra rázúdítani ^^
2016. júl. 6. 23:21
 15/15 anonim válasza:
48%
Egy csajnak se jon be az ilyen, en is az vagyok, de egy tartalmas kapcsolatom se volt meg..
2016. júl. 6. 23:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!