Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Hivatalosan nem dolgoznak a magyar piacra, a jivatalos honlapjuk elvileg el sem érhető magyar ip címről. Magyarországon sosem hallottam Belami fellépésről, közönségtalálkozóról vagy hasonlóról. Pedig külföldön több ilyen is volt már az internet tanúságai szerint....
Én úgy képzelem, ez csak fokozza az élvezetet, de önmagában kevés az orgazmushoz. Van olyan aki már átélte a dolgot? Ha igen, mennyire volt intenzív? Biztos, nem csak spontán magömlés amit az izgalom okoz?
Én lány vagyok az apropo az hogy tesóm (fiú) pont ezt csinálja? Csak nekem sok ez kicsit?
Az első fiú jóképű, kisportolt jótestű, de az ágyban nem jó vele (nem tud kielégíteni és önző a szexben is) és bunkón viselkedik az emberekkel és nagyon ostoba, erőszakos, idegbajos és ennek ellenére úgy érzem szeretem, vonzódok hozzá érzelmileg (csak tudnám,hogy...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!