Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, aki szokta nézni a The Natural Lifestyles youtube csatornát? Mi róla a véleményetek? (csábításról szól)
Figyelt kérdés
www.youtube.com/channel/UCk9SqfJYu5HP5e2dfClpr0g 2019. febr. 11. 09:21
Kapcsolódó kérdések:
Milyen ízesített óvszert ajánlotok orális szexhez?
Olyat szeretnék, ami jó ízű és illatú, amit kellemesen lehet szopni. :) A sima guminak nem szeretem a szagát és az ízét sem.
Lehet valahol kapni kis méretű latexmentes óvszert?
lifestyles skyn óvszerrel próbálkoztunk, de az kicsit nagy.
Durex és Lifestyles óvszer a gyártástól számított hány évig nem jàr le?
Kérlek csak az válaszoljon aki tényleg tudja
Olyan dolgokat szeretnék megtanulni a csábításról, manipulációról, vonzalomkeltésről, pszichológiáról stb. amelyet legfeljebb ügynököknek/kémeknek...
Természetesen nem szeretnék jelentkezni egy titkosszolgálathoz sem és nem is akarok megrendelésre dolgozni, egyszerűen csak érteni akarom ezeket és képesnek lenni rá amikor kell... Érdekel minden ezen belül, kommunikáció, testbeszéd, hanghordozás, taktika stb. Hogy...
A durex miért kerül akciósan is 2x annyiba mint a masculan vagy a lifestyles?
Én nem értem mitől olyan csudajó az a gumi:D3 darab ultravékony durexből,ami 700Ft,300 Ft ráfizetéssel már kapok egy 10db-os masculant.Mitől olyan nagyszám a durex?
Mi a külömbség a LifeStyles Ultra Thin és a Skyn óvszerek között?
Melyik a jobb? Valamint Durex Feel Ultra Thin és RealFeel között?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!