Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hetero fiúk ha egy műtét...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hetero fiúk ha egy műtét előtt álló transzexuális nő (tehát még férfi testben élő nő) oda menne hozzátok hogy nagyon bejöttök neki mi lenne a maximum amit megengednétek neki pl. : ölelés, puszi vagy komolyabb dolgokba is belemennétek?

Figyelt kérdés
Mit tennétek ha már műtét után (szexi csajként) megy oda?

2014. máj. 11. 03:11
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
69%
Sok boldogságot nekik. -.-
2014. máj. 11. 10:25
 12/18 anonim ***** válasza:
35%
Most ha tök jó nokent Jön oda haaat:D am biszex vagyok ha ez számít
2014. máj. 11. 12:28
 13/18 anonim ***** válasza:
95%

Én ismerek olyat,akiről meg sem mondanátok,hogy fiú volt.

És elég sok pasinak tetszik.Nem tudják róla,hogy fiú volt.

Már teljesen kész van,olyan,mint bármilyen másik lány.

2014. aug. 20. 00:27
 14/18 anonim ***** válasza:
72%

Nem hinném, hogy egy szép lány lesz belőle....

De ha mégis, akkor bánná a fene, mi volt előtte

Viszont teljesen hetero vagyok, ha meglátnám benne a férfit, akkor semmit se engednék neki!

2015. aug. 31. 09:15
 15/18 anonim ***** válasza:
10%
Zavarba jönnék, és talán meg is sértődnék, amiért hetero létemre homoszexuálisnak hisznek. Szóval egy kis megjátszott undorral közölném, hogy sajnálom, nem érdekel a társasága.
2015. szept. 3. 16:23
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Műtét előtt álló transzexuálissal nem tudom, mit kezdenék, de egy teljes műtéten átesett férfinek született nővel, aki testben és nemi szervek tekintetében is nő, biztosan nem mondanék nemet. Olyannyira nem, hogy egy ilyen kaland szerepel is a bakancslistámon.
2015. nov. 27. 14:08
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Én benne lennék mindenbe vonzódom a transzexuálisakhoz
2017. jún. 19. 22:55
 18/18 anonim válasza:
84%

#10:"az, aki transzszexuális, nem azért operáltatkja át magát, mert NEKED akar tetszeni, henm mert Ő maga így érzi magát jól. innentől kezdve a véleményetek irreleváns :)"

Hogy lenne irreveláns a véleményük, amikor arra vonatkozott a feltett kérdés... *facepalm*

2017. júl. 12. 12:08
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!