Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, tudtok vogueolni?
2016. jún. 21. 22:47
1/8 anonim válasza:
Öööö... Most tényleg nem sértésből, de ez meg mi akar lenni?
2/8 anonim válasza:
És ennek mi köze van a homoszexualitáshoz? Már megbocsáss de a videón egy nő (vagy nő kinézetű férfi, nem tudom megállapítani) Sailor Moon-nak öltözve "vouge-ol".. Ok...
3/8 pschmith válasza:
Erre én is kíváncsi lennék, hogy ez mi is akar lenni pontosan? Vagy hol és miért is csinálják? Mert annyi jön le hogy ütemesen a földhöz vágják magukat. Miért?
4/8 anonim válasza:
a vogue egy táncstílus, amely a magazinokban lévo pozokbol indult ki. Mostanában nagyon populáris lett a hip-hop koreográfiákba belerakni egy vogue részt, és nagyon sokat dob a koreon. A világban vannak vogue battlek is, de még mielott bárki is azt mondaná, hogy ez CSAK arrol szol hogy a foldhoz dobod magad és mutogatsz, nem, ez nem olyan egyszeru, mint amilyennek tunik :)
5/8 pschmith válasza:
De hogyha arra épül, hogy a Vogue-ban milyen pózokban pózolnak. Akkor maga amit írtam is amikor midig "Levetődnek"? Én nem tudom hogy láttam e már magazin címlapon földre vetődést!
De köszönöm a felvilágosítást. Egyel több mindent tudok a világból, attól még hogy nem értem teljesen :)
6/8 anonim válasza:
ugy értettem, hogy abból indult ki maga a stílus :) amikor ledobjak magukat az death drop, az már a tánc miatt lett hozzá rakva.. ennek is meg van a saját technikája
7/8 anonim válasza:
Kö a videót ...bejött valamiért..
Halvànylilagőzömsincs h mi tetszik benne..
Assem tudtam h van ilyen stílus..
M1 : kö
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!