Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért tűnnek el, vagy mi a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tűnnek el, vagy mi a céljuk ezzel?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Gyakorta tapasztalom, vagy inkább hallom, hogy egyesek ismerkednek és chatelés/találkozó után lelépnek szó nélkül.

Ezelőtti héten beszéltem pl. egy nagyon szimpatikus fiúval, és úgy tűnt, én is bejövök neki.

erre a 3-4. Nap körül beszélgetés közben egyszer csak törölt, és itt sem írt vissza. Eleinte sokszor közölte mennyire utálja, ha lelepnek az emberek meg h sokszor a szex a téma.

Specko fel se jött témának a szex/farok/stb. Nekem nem ez a legfontosabb. Akkor vajon miért lép le, ha nem mondja meg h baj lenne, sőt megerősítette, hogy bejövök neki?

Vagy általánosan miért lépnek le? Vagy miert nem mondják el ha baj van?

(Képet amit cseréltünk direkt megnéztem, és nem volt kamu.)

szerintetek? Vélemények/ötletek?

2016. jún. 24. 22:30
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Talált más, aki viszont szexet adott neki 4 napon belül.
2016. jún. 24. 22:34
 2/7 A kérdező kommentje:
Akkor meg miért próbál meggyőzni arról, hogy ő nem szexpartnert hanem barát+extrát keres? Tökre korrektnek tűnt és tényleg fura h beszélgetés közepette, törölt.
2016. jún. 24. 22:42
 3/7 anonim ***** válasza:
89%
mert ha elhiszed megkaphat
2016. jún. 24. 23:27
 4/7 anonim ***** válasza:
81%
Sajnos nekem is sokszor volt, hogy az ismerkedés különböző fázisaiban egyszer csak szó nélkül eltűnt a partner, de szerintem az egyetlen dolog, amit ilyenkor tehetsz az az, hogy elfelejted és továbblépsz, mert kár emészteni magad hogy mégis mi a p*csa történt. Én legalábbis meguntam, hogy görcsöltem rajta, úgyhogy inkább megszoktam, hogy ez természetes velejárója az ismerkedésnek, hogy vannak akik szó nélkül eltűnnek. Nem mintha én nem csináltam volna hasonlót, de azért van különbség ha valaki képcsere után tűnik el vagy mondjuk egy lebeszélt tali előtt.
2016. jún. 25. 00:00
 5/7 A kérdező kommentje:

Van benne ráció. Viszont ha kepcsere után tűnt volna el akkor mondtam volna, hogy ez van. "Biztos nem jövök be neki, nem ez az ízlése, vagy csupán megijedt"

de kepcsere utan is beszéltünk meg egy napot. Egészen osszebaratkoztunk.

Sajnos eleg hiszékeny vagyok, lehet ezt hasznaljak ki sokan/etetnek be.

2016. jún. 25. 01:14
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg ismekredett közben mással is, akivel később volt képcsere és jobban bejött neki a másik srác. Ezen ne bánkódj, ha lelépett nem kár érte. Azon emg ne bánkódj, hogy naiv vagy, én is az vagyok és sokkal optimistább így a világ :D
2016. jún. 25. 07:16
 7/7 A kérdező kommentje:

Igazság szerint elég viccesen jön ki a sztory.

Speciál akiről ez az egész szólt (akiből kiindultam), az is rám írt. Igazság szerint nem tudom, csalódott vagyok-e?

A kérdésre keresném azért a választ, hogy "Miért?" Akkor sem lennék elkenődve, ha elmondaná az illető az igazságot, vagy csak annyit, hogy "bocs meggondoltam magam, vagy "nem igazán fogsz meg".

Miért húzzák akkor az emberek az időt, ha tudják, úgy sem akarnak semmi?

Kicsit szürreálisnak érzem....

2016. jún. 26. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!