Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek olyan 20-24 év körüli helyes meleg srácok akik nem csak szexre mennek?
Legyél kevésbé felszínes, és ne a tökéletesre hajts. Tapasztalataim alapján a helyesek nagy része alkalmit keres, illetve nem túl szimpatikus a személyiségük. Akik valóban kedvesek, ők meg csúnyácskák. Szerintem próbáld meg nagyjából a középutat választani. Én személy szerint nem vagyok kifejezetten külsős, de ha taszít a srác, akkor taszít, nincs mit tenni. Nehéz megtalálni az "Arany középutat", illetve sokat kell teperni érte. Ha türelmes vagy, és teszel is érte, akkor idővel megtalálod az embered!:)
16/f/m
#1es tudom ez elegge rosz tulajdonsagom de nem tehetek rola ha nekem szamit a kulso vagyis azon is belul legfokepp az arc
#2es hat igen sajnos a nagytobseg elegge bekepzlet :\
Léteznek :)
Én ismerek összesen 1et :D
Azonban én pont olyan voltam aki túlságosan is a szexre ment, de mióta két éve megismertem őt teljesen megváltoztam, és soha még csak eszembe sem jutna megcsalni. Szóval csak azt mondom, hogy ne a múltjuk alapján ítéld meg az embereket :) 21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!