Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Passzív fiuk ti éreztek valamit amikor belétek élveznek?
1-4:
A fene már. Én miért mindig olyan srácokkak ismerkedek meg csak, akik óvszerben szexelnek?
Pedig nekem az egyik legfontosabb dolog két ember közötti szexuális intimitásban (szexualitástól függetlenül), amikor az egyik belelövelli a magját a másikba, a másik pedig magába fogadja azt
6:
Miért? Pont azt mondom, hogy eddig minden szexuális aktusom óvszerben játszódott le...
Ennyi erővel az első négy válaszolóra nagyobb eséllyel igaz amit írtál, mert én csak vágyom hogy óvszer nélkül szeretkezhessek valakivel és a végén a lyukába élvezzek, de a 4 előttem lévő válaszolóval ez már meg is történt.
#7:
Mondjuk olyanról hallottál már, hogy állandó partner, monogám kapcsolat? :-P
8
Értelek. De sok meleg/bi férfi még tartós kapcsolatban sem hagyja óvszer nélkül bizony
Más meg az első közös éjszakán már hagyja magába engedni a másikat. Bár úgy nézne ki a világ mint ahogy te mondod, hogy minden tartós kapcsolatban óvszer nélkül csinálják, minden alkalmiban pedig óvszerrel. De nem ez a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!