Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak azok izgatnak igazán, akiket nem biztos, hogy megkaphatok?
Figyelt kérdés
Azok a srácok, akiket tudom, hogy simán lefekühetek, nem érdekelnek. Viszont egy olyan, akiért küzdenem kell, vagy nem érhetem el sose, nagyon izgat. Ez miért van?2016. júl. 4. 22:02
1/8 anonim válasza:
"Amíg elérhetetlen, addig ellenállhatatlan."
Fogalmam sincs kinek a mondása ez, de elég találó! :D
2/8 anonim válasza:
Szerintem egy kis IQ-val magadtól is rájössz.
3/8 anonim válasza:
Én hetero lámy vagyok. Remélem nem baj, hogy írok neked. Velem is ez a helyzet. Egy családos férfire vágyom. Nagyon bosszantó mivel olyan erős ez az érzelem...de nem tudok vele mit kezdeni.
Gobdolom azértmert izgalmas, nejezebb ügy, kihívás.
4/8 anonim válasza:
Engem tuti nem kapsz meg. Nincs az a pénz biz Isten. Neee ne is erőszakoskodj... Mondtam, hogy nem. xD
5/8 anonim válasza:
Ha valamit nem kaphatunk meg még jobban akarjuk. Ilyen az emberi természet.
6/8 A kérdező kommentje:
Csak ez a párkapcsolati próbálkozásaimra is kihat... Szóval egy idő után nem tud szexuálisan izgatni a kapcsolat.
2016. júl. 4. 22:47
7/8 anonim válasza:
Heteró lány ... Ugyan ez a helyzet velem is.
8/8 anonim válasza:
Na hát ez nagyon izgalmas, de én pl pont ezért nem szoktam első randin semmibe belemenni. Hagyom, hogy akarja már nagyon a másik. Így sokkal izgibb. Érdekes amúgy a tini fiúknak jövök be a legjobban:D F 27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!