Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miről lehet felismerni egy meleget? Vannak egyértelmű jelek?
Komoly kérdés, fontos számomra. Kérlek ne írjatok hülyeségeket.
Az, hogy valaki feminin, picit lágyabb a beszédstílusa vagy nincs épp kapcsolata még nem egyértelmű jelzés számomra. Sok visszafogott, zárkózott fiú van, akit melegnek titulál a környezete emiatt.
Arra lennék kíváncsi, akik ismernek meleg pasikat/vagy épp ők maguk azok, vannak-e erre utaló félreérthetetlen jelek akár külsőségekben, akár jellemvonásokban?
Köszi a normális válaszokat.
24/L
Én teljesen melegként mondhatom, hogy sok heteró fiún nekem is el kell gondolkoznom, hogy akkor mi van :-)
Sok melegen látszik és nem is zavarja őket! Sokan nem titkolják és kifejezetten élvezik, hogy őket figyelik és könnyen rájönnek a dologra. Ezzel nincs gond!
Viszont sok embernél nehéz eldönteni, még melegként is ,hogy ki meleg és ki nem.
Ez személyiség függő!
Rajtam sem látszik, autót szerelek, füvet vágok, villanyt szerelek, teljes férfias ruhákban járok, nem kalimpálok a kezemmel, nincs olyan hanglejtésem ami elárulná mi van velem. Szerintem kérdezz rá, vagy ha tetszik a srác próbálkozz nála, utána úgy is kiderül mi a helyzet! :-)
24/F/m
Tobb tipus van, ahogy az elottem levok is irtak. Van akirol rogton ranezesre megmondom, hogy meleg. Van akirol csak miutan beszeltem vele. Van akinek a mozgasa arulkodo. Sokakat az buktat le, hogy folyton felhozza a homoszexualitast mint temat. Ez pedig csak ketfele embert foglalkoztat igazan: a gyulolkodoket es a melegeket.
Rolam pl. senki sem mondana meg, hogy meleg vagyok. Ezt nem csak ugy mondom, hanem tapasztalom is, hogy meg csak nem is sejtik a korulottem elok. Csupan egy lanynak mondtam el, mert mar-mar tul joba lettunk, de nem akarta elhinni, teljesen lesokkolodott. Rengeteg hozzam hasonlo fiu van, aki teljesen elrejti a szexualis iranyultsagat.
Egy dolog lehet arulkodo, ami valoszinu engem is le tudna buktatni, ha valaki alaposan megfigyelne: ez pedig a szem. A kivancsi szemeket nem lehet iranyitani. Ha egy helyes pasi jon velem szemben az utcan, reflexszeruen szolidan vegigmerem, ahogy minden meleg. Hiaba van mellette egy bombazo csaj, csak a sracra figyelek.
Van egy ismerosom, akit mindenki melegnek tart, de en latom rajta, hogy nem az. Sajnos a szobatarsamrol valahogy nem tudom ezt megallapitani, mert annyi minden szol ellene, mint mellette. Olykor konnyebb egy felidegenrol megmondani a szexualis iranyultsagat, mint a hozzad legkozelebb allokrol.
Szoval szerintem a szemet figyeld. Egy meleg fiu sosem fog melyen a szemedbe nezni. Ugy. A szem nem hazudik.
19/f/m
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!