Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket is izgat a plázák mosdóiban való maszti?
Figyelt kérdés
Szoktátok csinálni? Meg hol? Mi izgat benneteket benne?2018. nov. 7. 00:06
1/65 anonim válasza:
Engem izgat, szoktam is csinálni. Általánosságban izgatnak a nyilvános helyek. :D
2/65 anonim válasza:
Nem. A mosdók egyáltalán nem izgat. Számomra nem túl higenikus.
3/65 A kérdező kommentje:
Hát igen a higénia az nekem is fontos. Általában ülve szeretem csinálni, de előtte mindig jól megtörlöm az ülőkét.
Szeretem én is, izgat. Nem rendszeressen de egyszer-kétszer megesik. Jó halgatózni is, meg ilyenek. 😀
2018. nov. 7. 00:32
5/65 anonim válasza:
Nem. taszít hogy mások hallgatózzanak utánam.
6/65 A kérdező kommentje:
Lehet halkan is csinálni. 😀
2018. nov. 7. 01:02
7/65 anonim válasza:
Nekem volt egy idoszakom amikor rendszeresen ott masztiztam. 2-3naponta. Mikor hogy mentem a plázába. Imadtam.
19l
8/65 anonim válasza:
Marha izgató a tömény húgyszag....
9/65 A kérdező kommentje:
Azért nem mindenhol vam hugy szag.. 😉
2018. nov. 7. 08:48
10/65 anonim válasza:
Off Soha nem ülnék rá plázabudi ülőkéjére, talán még domestosozás után se, nemhogy úgy, hogy csak letörlöd papírral
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!