Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Rudas fürdőben szokott valaki kötény nélkül közlekedni, vagy a kötényét a feneke felé fordítani, s ráülni? Esetleg teljesen kötény nélkül szabad-e sétálni?
Szerintem inkább az üléshez hasznos az a kötény.
Van, aki pucér fenékkel ül le a forró, vizes fapadokra vagy a medencébe?

válasza:

válasza:# 1/3
A kötény egy rongydarab, melyet ott adnak, és a derekunkra kötünk, ezzel takarjuk nemi szervünket, ill. van, aki megfordítja, és erre ül. Pl. én.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Nektek nem volt fura? Nem hiányzott? Nem bántátok meg hogy olyat vettetek? Vagy meglehet azt is szeretni ha jól megy az autó? Világ életemben csak hátsó kerekes autóim voltak, (driftelni nagyon szeretek) most néztem ki egyet ami tetszik de első kerekes....
18 éves vagyok. A2 kategória. Úgy 250-500 ccm-re, és max 250 000 Ft-ra gondoltam amit rászánnék. Természetesen használtat vennék. Előre is köszi.
Nem terheli meg a motort. Egy 1200cm3-is 54kw-os motor.
Kuplung lenyomásakor az autó elkezd zörögni/kattogni, ahogy olvastam valószínű kinyomócsapágy a hiba. Más gond nincs, váltani rendesen tudok, nem nehéz, nem akad. Lehet még így vele menni? Pont most jönnek az ünnepek, kellene az autó, meg a szerelők sem hiszem, hogy még elvállalnák.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!