Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mi a véleményetek a Rudas...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a Rudas fürdő kötényéről?

Figyelt kérdés
Szeretitek vagy nem? Kellemes viselni vagy csak nyűgnek érzitek? Nem kényelmetlen, hogy folyton vizes?
2019. jan. 30. 22:42
 1/5 alonelyman ***** válasza:
100%
Még nem voltam ott de kipróbálnám
2019. jan. 31. 08:06
 2/5 Thillmin ***** válasza:
100%
Nem, nem kényelmetlen. Éppen annyira lesz vizes, mint a fürdőnadrág. Az egyetlen gyengéje, hogy oldalirányba el tud csúszni fürdés közben, de ezt ugye egyetlen mozdulattal lehet korrigálni. Én szeretem a kötényt. Mókás ruhadarab!
2019. jan. 31. 09:36
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Kellemes, izgató!
2019. febr. 1. 10:14
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Imadom hordani
2019. júl. 10. 00:24
 5/5 anonim ***** válasza:

Nagyon jó érzés viselni. Jó hogy nem vagy bele szorítva egy fürdőnadrágba, ugyanakkor a farkad mégis takarásban van.

Kicsit olyan, mintha nem is lenne rajtad semmi.

2024. jan. 10. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Van köztetek, aki a székesfehérvári Árpád fürdő emeletei, ruhátlan szaunájába jár?

Járnak oda sportos fiúk? Mi a tapasztalatotok, amúgy jó hely?

Mennyire vagytok szégyenlősek nyilvános helyeken, WC-ben, fürdőkben más férfiak előtt? Szerettek meztelenül járkálni? Nem zavar, ha mondjuk...

Meg szoktatok nézni más pasikat, akár titokban vagy akár feltűnően? Volt már, hogy kialakult ilyesmiből valami? normális válaszokat kérek, akár történeteket is küldhettek, privátban is.

A Rudas fürdő férfinapokon mennyire "veszélyes"?

Arra lennék kíváncsi hogy, a fürdőnek a termál részén hétköznap ugye vannak a férfinapok meg egy női nap, és pl: állítólag a gőzkabinban történtek már "dolgok" és emiatt lenne a kérdésem hogy mennyire "veszélyes" a hely (termál és a gőzkabin része) valamint egy...

A budapesti meleg szórakozóhelyeken (fürdő/bár) lehet-e mások előtt önkielégítést végezni?

Csak a meztelen (naked) napokon bizonyos szobákban, vagy elvileg a szórakozóhelyen belül bármelyik helységben bármikor? Vagy hogyan van? Milyen formákban megengedett/elnézett? Még nem jártam ilyen helyen, nem akarom, hogy a biztonsági őr kivezessen közszeméremsértés...

Létezik még Férfi ország melegország Amerikában?

Láttam egy 80-as évekről szóló dokumentum filmet ahol a Férfiországról volt szó vagyis akkor így hívták azokat a fürdőket szex szállókat ahol kizárólag meleg férfiak rendeztek hatalmas orgiákat meztelenül fürdőtek és mindenki szexelhetetett mindenkivel. Voltak olyan...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!