Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők/lányok! Milyen gyakori, hogy barátnővel vagy korábban osztálytárssal kinyaltátok egymást?

Szerintem ilyen azért ritkán esik meg. Csók meg tapi az rengetegszer, de kinyalás szerintem csak néhányan. Legalábbis én egyetlen egyről tudtam az osztályban.
/L

Középiskolában arrol beszélgettünk hogy milyen lehet ha kinyalnak de nyilvan nem akartunk rámozdulni a fiukra mert nem akartunk ribanbcnak tűnni.
Egy barátnőmmel felvetettük hogy kinyalnánk egymást csak úgy kiváncsiságból. Jól berúgtunk és részegen kinyaltuk egymást. Később józanon is megismételtük meg dildoval izgattuk egymást, néha ujjal is.

Velem konkrétan megtörtént hogy 15 évesen egy buliban több barátnőm meg idősebb lányok elvonultak ezt megcsinalni...
nem kitalálom tényleg így volt
Mind hetero volt, amúgy csak férfiak voltak az életükben

A barátnőmet egy barátnője vezette be az ilyen dolgokba, csókkal és tapival kezdve majd jött a kézimunka aztán az orál végűl a játékok.
Ez kb 14-15 éves kortól eltartott 18-ig. Ők jól el voltak alkalmanként, mind a kettejüknek jó volt.
Nővel azóta is csak vele tudja elképzelni.

Csók és simogatás szerintem gyakori. Nekem is volt benne részem tinicsajként.
Az orális szex viszont már nagyon intim dolog, "buliból" ezt nem csinálja senki vagy rettentő kevesen.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!