Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A néha-néha felbukkanó valamennyi hajlamomat nők iránt hogy lehetne megtartani és ha már biszex vagyok, akkor kizárólag nőkkel ismerkedni?
Gyerekkorom óta voltak jelek számomra hogy nem vagyok hetero, aztán volt hogy évekig azt hittem hogy igen, de már egy ideje biztosan tudom hogy nem lehetek az, hiszen konkrétan almodoztam már nőről
Csak nálam ez nem ilyen egyszerűen működik, hogy meglátok egy szép nőt és akkor azonnal tetszik, hanem ritkán csak bizonyos nők, eddig olyan 2-3 tudta ezt kihozni belőlem.
Viszont nálam ez nem olyan hogy folyton érezném, az év nagy részében nem jön ez elő.
Illetve mikor lányok értek hozzám életem során, akkor nem éreztem azt hogy bármit akarnék tőlük.
Amúgy én azon a véleményen vagyok, hogy nem hiszem el hogy van olyan nő aki ne tudna nővel lenni, akkor is ha nem totál leszbikus.
Egy nagyon szép nő sztem mindenkinek tetszik.
Bár van ebben egy olyan csavar hogy én szeretném ha csak nőkre tudnék fókuszálni már, de közben van bennem valamennyi rossz érzés is meg lelkiismeret-furdalás, amikor érzem hogy most egy nő tetszik fizikalig és igen most tudnék vele lenni
Férfivel nem akarok lenni.
A legtöbbtől undorodom, egy nem nagyon jó pasi sztem a világ legundorítóbb dolga, félek hogy erőszakos lenne velem, félek hogy hajnali kettőkor halálra verne
Ez bármikor előfordulhat bármilyen kapcsolatban élő hetero nővel.
Undorom attól hogy milyen mocskosak, ha wc-re mennek és mocskosan hagyjak, ha a fürdőt hagyjak mocskosan, undordom attól hogy milyen gyerekesek és 40 évesen is poénos nekik a bogarat dobálnak nőkre 🤮
Ha csak szóba állsz eggyel már olyan komfortos lesz, hogy egyből hozzad mer érni.
Valamint szerintem a legtöbb bármikor hajlandó lenne a zaklatásra, erőszakra.
Ha lehetőségük lenne rá és nem lenne jogi következménye 100-ból 99 megtenné
Így is megteszik, hogy elvileg nem legális
Persze a rendőrség egy nagy lófaxt csinál a legtöbb esetben.
Van egy nálam fiatalabb magyar lány aki az egyik ilyen aki néha néha tudott tetszeni fizikaliag, ha vele felvenném a kapcsolatot, akkor működne a dolog?

válasza:Sajnálom, hogy ilyen szürkén látod a világot, de szerintem te inkább egy olyan lelki kapcsolatra vágynál ahol biztonságban tudod magad érezni. Akkor nem vagy biszexuális, ha nem vágysz magára az aktusra és egy másik nő testének a felfedezésére, kényeztetésére. Nyilván nehéz úgy ismerkedni, hogy rosszak a tapasztalataid és kialakult benned egyfajta undor a férfiak iránt, de az nem egy működő dolog szerintem, ha magadra akarsz erőltetni egy szexualitást. Az sajnos kevés egy harmonikus kapcsolathoz, hogy szoktak tetszeni a lányok. A vágy kell, hogy meglegyen. Nem csak lelki értelemben, hanem testiben is.
Szóval én inkább azt mondanám, hogy a pszichológus célravezetőbb lehet, mint úgy ismerkedni valakivel, hogy undorodsz vagy éppen az van benned, hogy azt kell elérni, hogy "vonzódj".

válasza:Amióta fel vagyok regisztrálva, legalább nyolcszor feltett hasonló kérdéseket a kérdező, és mindig visszajön ahelyett, hogy hallgatna a jó szándékú válaszolókra, - akik mindig meglepően hosszan és türelmesen próbálják valami konstruktív kimenet felé terelni - és segítséget kérne szakemberektől a férfiakkal kapcsolatos traumái feldolgozásához, illetve ahhoz, hogy kibogozza, hogy ő akkor most biszex vagy leszbikus.
Nem akar változást vagy javulást, csak azt várja, hogy ha elég kitartó, akkor egyszer csak mindenre bólogatni fognak neki a válaszolók.
Nem akarja érteni, hogy NEKI lenne jobb, hogyha nem ekkora félelemmel, frusztrációval és bizonytalansággal élne. Hanem egyre mélyebbre csúszik a fantáziavilágába. Könnyen felismerhető a terjedelemről, a stílusról, a férfiakról írt sarkos megállapításairól, és hogy bár nagyon AKARJA, hogy a nők érdekeljék, mégsem beszél sosem klasszikus értelemben megírt biszex/leszbikus vonzalomról, hanem a nők afféle elvont, éteri tünemények csak a fejében, akik szimplán azért "kívánatosak" érzésre, mert nem férfiak.
Egyszerre akar szexuális orientációt és ideológiát fabrikálni a csalódásaiból és a félelmeiből.

válasza:

válasza:

válasza:Sokszor olvasom én is a kategóriát és nagyon egyetértek a #2 hozzászólóval.
A kérdezőt nem lehet meggyőzni arról, hogy szakember segítségére van szüksége, ahelyett inkább ekézi a férfi nemet csak amiatt, mert sajnálatos módon rossz tapasztalatai vannak. De az általánosítás nem megoldás ebben az esetben sem. Ha tetszenek a lányok neked, akkor nyiss feléjük, de kérlek ne bélyegezd meg az összes férfit!
De a ketteshez hasonlóan én is olvastam a korábbi kérdéseit a kérdezőnek és azok alapján én is egy szakember megkeresését tudnám javasolni.
Remélem hallgatsz a hozzászólásainkra Kedves Kérdező és minden jóra fordul az életedben! Utóbbit szívből kívánom! :)
Kapcsolódó kérdések:
Én 28 éves nő vagyok ő meg 35 éves férfi.
Tegyük fel hogy a csaj ismerte már a pasit és abban a helyzetben nem akart kapcsolatot,csak egy kis kalandot a pasitól. Ebben az esetben mennyire gyakori hogy újra jelentkezik a csaj egy idő után? Tegyük fel pár hónap vagy pár év múlva
Ilyen szituba keveredtem (nem rosszlanyokon hirdette magát az illető, hanem másik oldalon) a minap sajnos. Annyira be pánikoltam, hogy csináltam amit mondott a pali, így le vasalt rólam még 140-et. Amikor kocsimban szexeltem lányokkal, ilyen gond nem volt mert hát az...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!