Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem barátnője néha elég komoly szexuális célzásokat tett neki,"Kellesz nekem,de jó mellek "hasonló húzások,sokszor szóbajön a csaj és tervben volt hogy bevesszük,de mikor a párom áthívta "játszani" a csaj igent mondott de nem jött.?

válasza:Miért nem kérdezitek meg tőle?
Amúgy meg amelyik kutya ugat, az nem harap. Vagyis csak hangember a barátnője.
Dolgoznak az emberben a gátlások. Mi van ha megkérdezzük és teljesen nem olyan a beállítottsága,utána is találkozunk,milyen érzés lesz? 😃 Meg igazából a gátlásosság hogy mi van ha összejön és nem az lesz mint a terv? Utána mi lesz?
És ez inkább maradjon meg kínzó fantáziának,mert ha meglesz már nem fog húzni? Ilyen fa..ságok gyötörnek 😃

válasza:

válasza:kellesz nekem!?!?!? ezt mondja egy nő a nődnek
hogy mi :D
tüntessétek el a rohadt lezbit onnan.. köszi
te jó türelmes vagy

válasza:ja te be akartad venni, akkor nem szóltam, ti se vagytok normális pár. oké
mi most ez a harmadik embert bevesszük mánia??
ennyire bénák vagytok a szexben? :D ketten nem vagytok elegen az ágyban?
mert felmerül.
8-9 gondolom ugyanaz vagy szóval a válasz,nem leszbi a csak max kíváncsi,ha be akarnám venni már bevette volna vagy legalábbis tudnám hogy bevenné-e.😃
Nem vagyunk bénák csak ha kapsz egy legókészletet és összerakod,majd szétszeded.és újra és újra, az egy idő után uncsi,de ha jön mellé egy másik készlet ami egybeépíthető a meglévővel akkor az már új,nem?
Kapcsolódó kérdések:
Érdekelne, hogy kb. mekkora a leszbikus/biszex közösség és az, hogy mennyire találjátok meg egymást, mennyire nehéz az ismerkedés ennek köszönhetően? Olvastam több kérdésnél, hogy egyes leszbikus/bi lányok milyen gyorsan tudnak egy-egy kapcsolatból "átugrani" egy...
Van olyan oldalakat amik hasonlít a coomeethez és tudok együtt maszturbálni egy csajjal de ne legyen fizetős mert nincs pénzem Köszi?
Egyáltalán férjes asszonyoknál mennyire fordul elő egy ilyen nem megélt , de előbukkanó véletlen történet . A feleségem úgy érzem ha eléggé nyomult volna a csaj benne lett volna .
Mikor az egyik lánynak valami toxic kapcsolata van egy csávóval és titokban beleszeret egy másik lányba.
Lehet hülyének fogtok gondolni :) Szóval már felnőtt nő vagyok, általános iskolában tanított egy tanárnő, ugye azóta eltelt már lássa 20 év,amióta kikerültem általános iskolából nem is láttam őt, már második éjjel vele álmodok és azt, hogy szerelmesek vagyunk...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!