Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy több leszbikus csoportban előbb fogadnak be már farokkal rendelkező transz nőket mint biszexeket?
Figyelt kérdés
Borzasztóan igazsagtalansagnak érzem.azert egy biszex nő még mindig több joggal kéne hogy egy ismerkedős csoportban legyen mondjuk mint egy transzi.szemely szerint borzasztóan zavaró hogy farokkal rendelkező emberek legyenek leszbikus csoportokbanjún. 30. 17:00
1/11 anonim 

válasza:

válasza:Mert bizonyítottan lmbtq, te mint bisex csak elmondás alapján vagy az.
2/11 A kérdező kommentje:
1# na ne idegesíts😂
jún. 30. 17:31
4/11 anonim 

válasza:

válasza:Ezért haverkodjál inkább a normál, hetero férfiakkal! Mi szeretjük a biszex nőket!:)
5/11 anonim 

válasza:

válasza:Talán nem akarnak férfiakról beszélgetni. De a konkrét esetben inkább ők tudnak válaszolni, nem mi.
6/11 A kérdező kommentje:
Nem vagyok biszex... leszbikus vagyok.az zavar hogy egy nőknek szóló helyen férfi az jöhet, olyan meg nem aki valódi nő csak a pasikat is szereti.röhejes
jún. 30. 18:14
7/11 A kérdező kommentje:
5# én meg nem akarom hogy olyan emberek legyenek ott akik nőkre buknak és farkuk van!
jún. 30. 18:15
8/11 anonim 

válasza:

válasza:Én is észrevettem a jelenséget, engem nem fogadnak be, de odáig vannak azért, hogy a kuiksakat bevegyék a csoportokba. Mi van??? Mi közük van ezeknek a leszbikhez? Bármelyik faszi jöhet azzal, hogy ő leszbi és nőket akar dugni?
9/11 A kérdező kommentje:
8# kezdünk elmenni abba az irányba hogyha te leszbuskent majd visszautasitod AZÉRT mert farka van, akkor te leszel a transzfób mert "nem számít mi van a lába között,ha szeretem!" Nem a fszt nem...
jún. 30. 18:49
10/11 anonim 

válasza:

válasza:Amikor a védett állat a védett növénnyel kerül szembe...sajnálom, de az lmbtqia elött voltak a leszbi nők+a gay pasik. Sima liba. A forradalom sajnos felfalja gyermekeit..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!