Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan jön az a fals sztereotípia, hogy a masc leszbikus nők elengedték magukat, meg nem érdekli őket a külsejük?
Akiket én látok, átlagos alkatúak, és csak azt hordják ami rájuk esik a szekrényből.
A heteró pasik ehhez képest a béka s€gge alatt vannak, egy masc leszbikus jóval átoltabb meg összeszedettebb.
Vagy ennyire magas a léc, hogy ha nem vagy bodybuilder szintre kigyúrva, meg nincs testre szabott öltöny, akkor nem vagy elég?

válasza:

válasza:Jajj de szívére vette valaki az előző kérdés kommentjeit😃
Javaslom keress fel egy Facebookos leszbikus csopit és nézd már meg azokat akik állandóan hirdetik magukat hogy társat keresnek!
Lehet nyugodtan megsertodni de igenis sok mascra jellemző ez.valahogy nem az igényes noknel látom hogy folyik szét,a haja meg ilyen fazontalan faszis izé.es akkor még a viselkedésükről nem is beszéltünk, amikor nyomulósabb és primítivebb mint egy pasi
Kösz,nem kérek a férfias nőkből.pont azért mert igénytelen nyomulógépnek ott vannak a férfiak...

válasza:

válasza:

válasza:Nem fogok masc leszbit szépnek hívni, akkor legyen inkább helyes.
Le lehet pintozni bátran, az igazság akkor is az, hogy egyénfüggő!
Jó, ilyet is lehet, csak azt tartsd fejben hogy ezt a fajta fikázódást, meg internalizált homofóbiát azok a nők is hallják akikhez te vonzódsz.
Ezek közül pont ilyen toxic emberek fognak csak maradni, és ez a kapcsolatodra is kivetül.
Egy kultúrálisan queer közegben ez mondjuk nem fér bele, elvi alapon.
És pl ez is része a butch identitásnak, azokat a nőket is tiszteletetben tartani akikhez nem vozódsz, meg ha látod hogy bántják, akkor a pártjára állsz.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Amit gyakran hallasz pl társkeresőn, szociális médián, leszbikus rendezvényeken?
Én mondjuk kutyás vagyok és amúgy minden állatot kedvelek, így a cicákat is, de nem jobban mint egy tengerimalacot pl
Csinálja / tapasztalta már közületek ezt valaki?
Például szerintetek előny lehet-e az ágyban, hogy az ujjai sokkal rugalmasabbak/gyorsabbak/erősebbek/ügyesebbek a zongorázás miatt stb... Légyszi normális válaszokat
Gyűrű a hüvelykujjon Ing? De mik még? Kíváncsi vagyok. L.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!