Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Honnan jön az a fals sztereotí...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan jön az a fals sztereotípia, hogy a masc leszbikus nők elengedték magukat, meg nem érdekli őket a külsejük?

Figyelt kérdés

Akiket én látok, átlagos alkatúak, és csak azt hordják ami rájuk esik a szekrényből.

A heteró pasik ehhez képest a béka s€gge alatt vannak, egy masc leszbikus jóval átoltabb meg összeszedettebb.

Vagy ennyire magas a léc, hogy ha nem vagy bodybuilder szintre kigyúrva, meg nincs testre szabott öltöny, akkor nem vagy elég?

tegnap 13:50
 1/9 anonim ***** válasza:
74%
Irigyek. Az átlag hetero férfinek van 3 farmerja és 5 pólója amit cserélget. Ezt bármelyik nő, akár hetero akár leszbikus, simán übereli
tegnap 14:15
 2/9 anonim ***** válasza:

Jajj de szívére vette valaki az előző kérdés kommentjeit😃

Javaslom keress fel egy Facebookos leszbikus csopit és nézd már meg azokat akik állandóan hirdetik magukat hogy társat keresnek!

Lehet nyugodtan megsertodni de igenis sok mascra jellemző ez.valahogy nem az igényes noknel látom hogy folyik szét,a haja meg ilyen fazontalan faszis izé.es akkor még a viselkedésükről nem is beszéltünk, amikor nyomulósabb és primítivebb mint egy pasi

Kösz,nem kérek a férfias nőkből.pont azért mert igénytelen nyomulógépnek ott vannak a férfiak...

ma 06:18
 3/9 anonim ***** válasza:
Ja, és a "ráesik valami a szekrényből" is igénytelenség amikor nem nézi hogy mi áll jól, milyen stílus/fazon,csak jól van az úgy...
ma 06:21
 4/9 anonim ***** válasza:
49%
Igen valóban vannak olyan masc leszbik akik ápolatlanok, nem adnak magukra és nyomulósak, de van ellenpélda is, vannak jópáran akik igencsak ápoltak és jóképűek emellett sportosak. Ugyanúgy vannak a csajosakba is ápolatlanok, ez nem típus kérdés hanem neveltetés és ,hogy az adott illető milyen. Lehet valaki ad magára külsőre , de elmész hozzá és mocsokban él, ismertem ilyet is (csajos volt).
ma 07:11
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
" jóképűek" 😂😂 ja ez a baj
ma 08:32
 6/9 anonim ***** válasza:

Nem fogok masc leszbit szépnek hívni, akkor legyen inkább helyes.

Le lehet pintozni bátran, az igazság akkor is az, hogy egyénfüggő!

ma 11:02
 7/9 A kérdező kommentje:

Jó, ilyet is lehet, csak azt tartsd fejben hogy ezt a fajta fikázódást, meg internalizált homofóbiát azok a nők is hallják akikhez te vonzódsz.

Ezek közül pont ilyen toxic emberek fognak csak maradni, és ez a kapcsolatodra is kivetül.

Egy kultúrálisan queer közegben ez mondjuk nem fér bele, elvi alapon.

És pl ez is része a butch identitásnak, azokat a nőket is tiszteletetben tartani akikhez nem vozódsz, meg ha látod hogy bántják, akkor a pártjára állsz.

ma 14:10
 8/9 anonim ***** válasza:
Én nem akarok ebbe a "queer" közegbe tartozni köszönöm szépen.annyi közöm van a többi leszbikushoz is, mint egyik heteronak a másikhoz és véleményem nekem is van.nem fogom azt mondani hogy a férfias nők nem taszítóak számomra,ha azok.es ez egy anonim fórum, legalább itt hadd ne takargassam a véleményem
ma 14:15
 9/9 anonim ***** válasza:
Amúgy érdekes dolog kérdező hogy te beszelsz fikázásrol mikor szted a "férfiak a béka segge alatt vannak" az igazságtartalmatol függetlenül neked is megvan a jogod a véleményedhez, ahogy nekem is
ma 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Mik a leg-leszbikusabb nevek?

Amit gyakran hallasz pl társkeresőn, szociális médián, leszbikus rendezvényeken?

Miért sztereotipia az, hogy a leszbikusok szeretik a macskákat?

Én mondjuk kutyás vagyok és amúgy minden állatot kedvelek, így a cicákat is, de nem jobban mint egy tengerimalacot pl

Leszbikus zongorista lányokról van valami sztereotípiátok? Esetleg jártatok már zongoristával? Milyen volt? Tapasztalatok?

Például szerintetek előny lehet-e az ágyban, hogy az ujjai sokkal rugalmasabbak/gyorsabbak/erősebbek/ügyesebbek a zongorázás miatt stb... Légyszi normális válaszokat

Mik jellemzőek sztereotipikusan a leszbikusokra?

Gyűrű a hüvelykujjon Ing? De mik még? Kíváncsi vagyok. L.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!