Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mit jelent? (lent)
Csak szerintem szexi az ha valaki beleharap az ajkába?
Mert ha férfiak csinálják az szerintem annyira nem az,de a lányoknak jól áll. Néha ha látok egy szép lányt valamiért szembe jut hogy mi lenne ha vele lennék kapcsolatba. És olyan fura. Volt már pasim. De én kicsit tartok attól hogy a lányok iránt vonzódom. Régebben eléggé fiúsan öltöztem,de mostmár valahogy egyre jobban adok a külsőmre.
Nem rég néztem giffeket amin lányok vannak akik nem lezbik hanem csak haverok és rájöttem hogy olyan aranyosak voltak ahogy megölelték egymást ahogy fogták a másik kezét ahogy egymásra néztek. Hogy ez nem is olyan dúrva mint ahogy gondoltam,vagy nem is olyan undorító. Nem akarok senkit se megbántani szóval bocsánat ha sértőt írtam. Őszintén szólva az van bennem hogy nem akarok a magamfajtákhoz vonzódni. De olyan jól esik ha csak egyedül ülök és oda jön egy lány már csak ez jól esik. Ma a haverjaimmal voltam egy lánnyal meg egy fiúval. Beszélgettünk hülyültünk ahogy azt kell. Aztán a lánynak megmutattam azokat a giffeket amiken ölelik egymást vagy összekulcsolják a kezuket stb. És aztán teljesen máshogy álltam ehhez az egészhez. Egésznap azon gondolkoztam, hogy mi van velem?
Közbe ugye a barátokkal lógtam. És tényleg fogalmam sincs miért elkezdtem erre a lányra máshogy tekinteni. Jobban figyeltem rá vigyáztam rá. Elkezdtem nézni hogy ha mondjuk fel állok és alrébb megyek akkor jön e utánam,vagy hogy mennyiszer ér hozzám,és közbe végig gondolkoztam. Ezt ő is észre vette és megkérdezte hogy mi a baj. Én pedig mondtam hogy semmi. Aztán azt mondta hogy tudja hogy van valami. Nekem meg nyílván nem állt szándékomba bevágni hogy csak gondolkozom hogy lezbi vagyok e vagy sem. Ezért csak annyit mondtam hogy gondolkozok valamin. Ő elkezdett faggatni de nem szedett ki semmit. Kérlek segítsetek hogy mi van velem,mert már tényleg nem tudom. Furcsa érzés. Próbálok normálisan viselkedni,de a lányokra valamiért jobban figyelek hogy ne ártsak nekik hogy ne legyenek szomorúak. Nem tudooom. :'( semmit se tudok. Zavarodott vagyok. Az ok amiért elkezdtem ezen gondolkodni egy pár videó,gif,kép volt.
Lehet hogy most ez csak ilyen átmeneti időszak,de lehet hogy nem. Előre is köszönöm szépen a segítséget.
Nem vagy leszbikus.
Csak túlon túl empatikus.
Talán egy kicsit homoromantikus.
Gondolom fiatal vagy.
Ez nem leszbikusság, max egy picit kiváncsi vagy. Ne agyalj rajta, ha valaki iránt érzel valamit, foglalkozz vele, ne érdekeljen a neme. Idővel úgyis rájössz mi a helyzet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!