Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Két csaj között miért jó ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Két csaj között miért jó ha az egyik fiúnak öltözik be?

Figyelt kérdés
2016. jún. 23. 13:08
 1/5 anonim ***** válasza:
58%
Miért általánosítasz?
2016. jún. 23. 13:18
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem mindenkinél van így.

Én nőies leszbikusként mondom, velem ilyesmi nem működne.

2016. jún. 23. 16:55
 3/5 anonim ***** válasza:
94%

olyan is van ám, hogy két fiús :)

azért jó, mert nem foglalkozunk a társadalmi elvárásokkal :D tőlem aztán férfi is aggathat magára szoknyát meg sminkelhet, sírhat, nem lesz attól kevesebb a szememben... én őszintén nem is értem miért vannak ezek nemekhez kötve, ahelyett, hogy mindenki jól érezhetné magát, anélkül, hogy más belepofázna...

nyugodtan lehet jönni azzal, hogy femináci vagyok, de basszus rengeteg férfiismerősöm érzékeny és igen, szoktak sírni... és rengeteg csajt ez meg már taszít, mert nem elég férfiasak ettől a szemükben...

nem értem miért nem lehet mindenki csak simán ember :D mindegy amúgy :D

2016. jún. 23. 17:06
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Több ilyen ember kellene a világnak, mint a 3. válaszoló.:)
2016. jún. 23. 18:13
 5/5 anonim ***** válasza:
Mert egyikük így érzi jól magát, másikuknak pedig így tetszik.
2016. jún. 26. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!