Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak most?
Figyelt kérdés
Van egy lány, akit megismertem neten, sajnos a távolság miatt még nem tudtunk találkozni, pedig egy fantasztikus lány. Lesz egy hely ahol tudnánk találkozni viszont a szüleim sehova se engednek. Hogy tudnám elérni azt, hogy találkozzunk? Azt mondják anyumék, hogy majd 18 éves koromban mehetek ahova akarok, addig meg nem enged sehova. (A barátaimhoz se, de minden nyáron végig otthon ülök nem csak most) Ez nagyon fontos lenne nekem, nem lehetne valahogy megoldani, hogy elmehessek erre a rendezvényre?2016. jún. 26. 21:51
1/6 A kérdező kommentje:
Ja azt nem írtam, hogy apummal nem tudok értelmesen beszélni, mert szinte minden nap veszekszenek anyummal. Kivéve ha jön valaki, mert akkor apum játssza az agyát. Tuti, hogy lecseszne, ha megmondanám neki, hogy mindenképpen elakarok menni.
2016. jún. 26. 21:53
2/6 anonim válasza:
Mennyi idős vagy ?
Én elengedlek :D
De komolyan ezt csakis te tudod megoldani,megbeszélni otthon,bár ha ilyen terror házában élsz törődj bele,várd a 18-at aztán majd akkor kiéled magad.
N.
3/6 anonim válasza:
Hány éves vagy?
Az nem megoldható, hogy odamenjen hozzátok a lány?
4/6 anonim válasza:
Ha nem tudod megbeszélni velük a dolgot, akkor el kell fogadnod, hogy vannak olyan helyzetek az életben, amikor engedelmeskednünk kell, bármennyire vágyott dologtól szakítanak is el akaratunk ellenére. Próbáld meg elfogadni a szüleid döntését, jót akarnak neked, csak nem mindig ismerik a legjobb utat hozzá.
6/6 A kérdező kommentje:
17 vagyok :( ha még a pridera akarnék elmenni, megérteném, hogy lecsesz, de ez még nem is olyan. De ahova ő akarja h. menjek, oda elmehetek. (cserediákprogramra is küldött külföldre, ès az messzebb van azért mint pest, ott az a migráns robbantott volna fel, amelyik akart xd nekem semmi kedvem nem volt elmenni, de meg se kérdezte)
2016. jún. 27. 17:22
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!