Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Legénybúcsú szervezőt hol...

Legénybúcsú szervezőt hol tudnék találni?

Figyelt kérdés
Ha itt valaki az írhat ő is!

tegnapelőtt 20:06
 1/4 anonim ***** válasza:
77%
Ezt általában a baráti társaság szervezi.
tegnapelőtt 20:39
 2/4 anonim ***** válasza:
71%
Nem tudom, milyen habitusú emberek lesznek ott, de általában nem kell nagy szervezés. A legfontosabb a hely, legyen valami különálló épületben, ahol nem hívják rátok a jardot a ricsajozás miatt. Legyen kaja, de ne tányéros-villás-késes, csak kézzel arcba tolós, hamburger, hotdog, corndog, ilyesmi. Nem kell program vagy ilyesmi, egy-két óra múlva már úgyis be lesz állva mindenki. No persze ha ti csak amolyan józan életű elbeszélgetős szolid népek vagytok akkor nem szóltam semmit.
tegnapelőtt 20:56
 3/4 anonim ***** válasza:
Rendezvényszervező a szó, amit keresel. De csak addig tünik jó ötletnek, amíg meg nem tudod, hogy mennyi pénzt kér el azért, amit magatoknak is megoldhatnátok.
tegnap 05:45
 4/4 anonim ***** válasza:
Régen foglalkoztam ezzel, pár tanáccsal segítek ha magatok szervitek. De már többet nem csinálok ilyet.
tegnap 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Mennyi idő két felvonás a Pécsi Nagyszínházban?

A legénybúcsút nézzük évforduló alkalmából és most kivételesen nem előtte, hanem utána mennénk étterembe, de nem tudom mikorra foglaljam az asztalt.

Milyen feladatokat ajánlanátok legénybúcsúra?

Valami kreatív dologra gondolok, nem a rúzsos puszik gyűjtése és a haszontalan tárgyak eladása, kéregetése.

Melegeket szokás meghívni legénybúcsúra?

Vagy leszbikusokat lánybúcsúra. Vagy hogy működik ez?

Legénybúcsú feladatokat tudtok mondani?

Várostól távol leszünk egy elszeparált helyen. A kérdez felelek téma az oke de kellene más is ami nem túl kínos. Lehet közben nevetni. Nem csak barátok, rokonok is lesznek.

Legénybúcsú szervezéséhez lenne szükségem segítségre Budapesten. Mit ajánlotok?

Szóval 8 főről lenne szó. Az elképzelés, hogy kibérlünk hotelszobákat 2 éjszakára. Első nap nappal elmennék paintballozni, airsoftozni vagy gokartozni (egyéb ötleteket is meghallgatok). Ezután visszamennénk a hotelszobára és készülnénk az estére. Az estét...

Legénybúcsút kell szerveznem és szabad kezet kaptam, a részvevőkkel aláírathatok titoktartásit az eseményen történtekről?

Valami MDA-szerű contracton gondolkodok, hogy senki ne mondhasson semmi csúnyaságot az esemény után (akárhogy is sikerül). Van erre valós jogi módszer ma Magyarországon?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!