Más is látta ezt a dobozos gyümölcslé reklámot?
Figyelt kérdés
Szóval az van benne, hogy egy férfi ezt a monológot mondja: Ő itt az én ikertestvérem (közben mutat egy hatalmas, gyönyörű fát) Igen, egy fa. Amikor születtem, akkor ültették a szüleim. Minden évben együtt ünnepeljük a születésnapunkat. (Közben mindenki megy ki a fához, kosarakkal, csomagokkal) Az én ajándékaim idén énekesmadarak lesznek. Az ő ajándéka minden évben ugyanaz, de mégis mindig más (mutatja a gyümölcsleveket)
Szóval az lenne a kérdésem, hogyha valaki látta, az írjon, és azt is írja le, ha tudja hogy hol lehet online megnézni. Remélem hogy nem számít reklámnak, és jó kategóriába írtam! :)))
2014. máj. 7. 20:38
1/1 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!