Kicsoda/micsoda az a Cthulhu? Ez vmi űrlény?
Amúgy Cthulhu karaktere illetve azok a dolgok amibe bennevan, felnőtteknek szóló horror regények. Tehát nem viccnek szánták egyáltalán.
Én is szkeptikus vagyok, és elolvastam a válaszod, és egy nagy hülyeséget írtál.
"A ktúlú egy mesehős annyi köze van a valósághoz, mint a teletabiknak gondolom ezt a mesét is az ufóhívők mesélik a gyerekeiknek "
Ezt a mesét H.P. Lovecraft meséli, aki egy iszonyatosan jó horror regény író. Cthulhuról mindenki tudja hogy kitalált, de annyira hitelesen írt róla történetet, és olyan beleéléssel, hogy mára már igazi rajongótábora van.
Egy lapon sem említendő Lovecraft munkássága a Slendermannal meg a többi szennyel. Azokat unatkozó egyetemisták írták, Lovecraft pedig ebből élt.
De a 9-es is tökéletesen leírta.
Ember az egyedüli, aki itt össze-vissza hazudik az te vagy az utóbbi válaszaid csak kapálózások.
"Én is szkeptikus vagyok, és elolvastam a
válaszod, és egy nagy hülyeséget írtál."
Hülyeséget csak te irkálsz, mivel mindkettőnk szerint a Cthulhu egy kitalát lény nem valós én egyáltalán nem irtam hülyeséget csak az olyan bólogató jánosok írnak hülyeséget, mint te vagy, akik nem válaszolni, hanem kötekedni járnak fent, akik benyalnak a kérdezőnek, válaszíróknak.
"Ezt a mesét H.P. Lovecraft meséli, aki egy
iszonyatosan jó horror regény író. Cthulhuról
mindenki tudja hogy kitalált, de annyira
hitelesen írt róla történetet, és olyan
beleéléssel, hogy mára már igazi rajongótábora
van."
Én nem mondtam semmi rosszat Howard Phillips-ről el kellet volna olvasnod azt, amit belinkeltem.
"Mikor állítottam, hogy ez a kitalált lény valós?
Vagy hogy én hitelesnek gondolom? Nem értem
miért jó neked, hogy itt össze-vissza hazudozol.
Megszégyeníted a szkeptikusokat."
Az előző válaszommal csak az akartam mondani, hogy az említett mese akár hiteles is lehetne számodra, de attól még csak egy mese marad viszont lehet, hogy rosszul fogalmaztam. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!